Header Ads


Unlabelled Στόπερ για φανέλα βασικού!

Στόπερ για φανέλα βασικού!


Η ενίσχυση στην άμυνα της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη και θα πρέπει να έχει συγκεκριμένους ορίζοντες.
Η ΑΕΚ έχει κρατήσει χαμηλά την μπάλα όσον αφορά στο ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής της, ωστόσο τα δεδομένα που υπάρχουν συνηγορούν πως η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει.

Η Ένωση διαθέτει ως λύσεις για το κέντρο της άμυνας τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα, ενώ κατά συνθήκη θα μπορούσε να βοηθήσει εκεί και ο Μπακάκης.

Οι παραπάνω επιλογές δεν φαίνεται να καλύπτουν απόλυτα τον Μιγκέλ Καρντόσο, που θα επιθυμούσε έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό στα πλάνα του. Κατά προτίμηση αριστεροπόδαρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κλείσει τις θέσεις της άμυνας με έναν στόπερ που θα διαφέρει σε σχέση με τους υπάρχοντες.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Η ΑΕΚ εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει για τη θέση στο κέντρο της άμυνας και μετά θα προχωρήσει.

Η προσθήκη που εκτιμώ πως θα γίνει τελικά, θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Που δεν αφορούν μονάχα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Θα πρέπει αυτή η μεταγραφή να γίνει με το σκεπτικό πως ο παίκτης που θα έρθει, θα λογίζεται ως βασική λύση.

Θα μπορεί δηλαδή ανά πάσα στιγμή να πάρει τη θέση του Τσιγκρίνσκι ή του Βράνιες και φυσικά να βρίσκεται πάνω από τους Οικονόμου, Σβάρνα, όσον αφορά στην ιεραρχία της αμυντικής γραμμής. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμού του Ουκρανού στόπερ αλλά και ο… ιδιαίτερος χαρακτήρας του Βόσνιου είναι πιθανό να στερήσουν από την ΑΕΚ τους δύο ποιοτικότερους αμυντικούς της ανά στιγμές.

Η Ένωση οφείλει να θωρακίσει τα μετόπισθεν με μια επιλογή πρώτης γραμμής, ικανή να αναπληρώσει ένα πιθανό κενό με επάρκεια. Καθώς η χρονιά είναι μεγάλη, τα παιχνίδια πολλά και οι απαιτήσεις υψηλές.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.