Header Ads


Το τετ α τετ Πογιέτ - Μελισσανίδη!

Το τετ α τετ Πογιέτ - Μελισσανίδη!


Ο Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται πρώτη μούρη όχι στο Καβούρι, αλλά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για την μετά – Καρντόσο εποχή.


Ο Ουρουγουανός τεχνικός και παλιός γνώριμος της Ένωσης απ΄την θητεία του στους «κιτρινόμαυρους» την σεζόν 2015-16, αποτελεί τον νούμερο – ένα στόχο για την διαδοχή του Καρντόσο που έφυγε νύχτα.

Παρεμπιπτόντως, ο κόουτς Πογιέτ είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ συνολικά σε 28 παιχνίδια και συγκεκριμένα απ΄τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Απρίλιο του 2016.

Έπειτα απ΄την λύση της συνεργασίας του με την Μπορντό τον Αύγουστο του 2018 κυκλοφορεί χωρίς ομάδα. Μετά το αιφνίδιο τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, πέρασε απ΄τον πάγκο των Μπέτις (11 παιχνίδια) της κινέζικης Σενχούα (29 ματς) και της Μπορντό (21 ματς).

Η αλήθεια είναι πως ο Πογιέτ δεν πήρε «βελούδινο» διαζύγιο με την ΑΕΚ και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο κάτι που συνέβη παραμονές του ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Η διαφωνία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με τους όρους επέκτασης του συμβολαίου του τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές και συν τω χρόνω, οι δύο άνδρες ξέχασαν όσα τους πλήγωσαν παλιά και διατηρούν καλή σχέση.

Η τελευταία επίσκεψη του Πογιέτ στην Ελλάδα καταγράφηκε τον φετινό Ιούλιο.

Μάλιστα ο Ουρουγουανός κόουτς έκανε check in στο Φάληρο και παρακολούθησε – όπως έγραψε το SDNA – δια ζώσης την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το διάστημα της παρουσίας του στην Αθήνα πέρασε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων και βρέθηκε (τυχαία) face to face με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον οποίο είχαν εγκάρδια συνομιλία.

Εκείνη την περίοδο πληροφορίες έφερναν τον Πογιέτ να αποτελεί εκ των μελλοντικών υποψηφίων διαδόχων στην Νότιγχαμ του Σαμπρί Λαμουσί σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν κατάφερνε να μακροημερεύσει στον πάγκο της Φόρεστ.

Ένα μήνα αργότερα το όνομα του Πογιέτ κυκλοφορεί δυνατά όχι στο στρατόπεδο της Νότιγχαμ, αλλά της ΑΕΚ και μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με…φόντο την δεύτερη θητεία του 51χρονου προπονητή στην Ένωση.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.