Header Ads


Unlabelled Διώχνει το «παιδί» του Χιμένεθ ο Ίβιτς!

Διώχνει το «παιδί» του Χιμένεθ ο Ίβιτς!


Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να γλιτώσει την ΑΕΚ από ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. 
Ο Ίλια Ίβιτς έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς οι εκκρεμότητες στην ΑΕΚ είναι πολλές με μεγαλύτερη και πιο σημαντική αυτή του νέου προπονητή. Όπως όλα μαρτυρούν, η περίπτωση του Γκουστάβο Πογιέτ έχει "παγώσει" για τα καλά και, πλέον, ο Σέρβος εξετάζει άλλες λύσεις, κυρίως στην Ιβηρική, με έμπειρο Ισπανό προπονητή να είναι ψηλά στη λίστα του, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ασχολείται παράλληλα και με άλλα θέματα που "καίνε" τους "κιτρινόμαυρους", όπως είναι οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Έρικ Μοράν, ο οποίος ήρθε στην ομάδα με εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ και βρίσκεται παραδοσιακά εκτός πλάνων, αν και απολαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο (300.000 ευρώ).

Όπως εκτιμάται, ο Ίλια Ίβιτς έχει τα "κονέ" στην Ισπανία και μπορεί να βρει ομάδα στον 28χρονο μέσο, ο οποίος έχει καλό βιογραφικό στην πατρίδα του (Μπιλμπάο, Λεγανές, Σαραγόσα).

Ο Σέρβος φέρεται, μάλιστα, να έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις έτσι ώστε ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, είτε με κανονική μεταγραφή (πώληση), κάτι που θα ήταν το ιδανικό -και ανέλπιστο- σενάριο για την ΑΕΚ, είτε ως δανεικός (πιο πιθανό), που επίσης θα ήταν θετική εξέλιξη για την Ένωση αν γλιτώσει μέρος ή και ολόκληρο το συμβόλαιό του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.