Header Ads


Τα δύο τετ-α-τετ Καρντόσο με Λιβάγια πριν την Κραϊόβα!

Τα δύο τετ-α-τετ Καρντόσο με Λιβάγια πριν την Κραϊόβα!


Τουλάχιστον δύο τετ-α-τετ έχουν προηγηθεί ανάμεσα στον Μιγκέλ Καρντόσο και τον Μάρκο Λιβάγια πριν το συμβάν με την Κραϊόβα, όπως αναφέρει η «Live Sport». 
Τι συζήτησαν οι δυο τους.

Περί Καρντόσο και Λιβάγια…

Πολύς λόγος έχει γίνει για τις σχέσεις ανάμεσα στον προπονητή της ΑΕΚ και πιθανότατα τον πιο ποιοτικό παίκτη της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Κραϊόβα. Στο οποίο ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος «κιτρινόμαυρος» ποδοσφαιριστής έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο (για να το θέσουμε κομψά) ότι δεν του άρεσε καθόλου το γεγονός ότι έγινε αλλαγή.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχουν γίνει τουλάχιστον δύο τετ-α-τετ ανάμεσα στους δύο άνδρες με στόχο να εξηγήσει ο ένας στον άλλον τι ακριβώς θέλουν και τι μπορούν να περιμένουν, ώστε να υπάρξει καλή συνεργασία.

Αρχικά, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Κίελτσε, όταν και ο Πορτογάλος χρησιμοποιούσε τον Λιβάγια ως επιθετικό, αφού δεν είχε και άλλες λύσεις ανάλογου επιπέδου στα χέριά του), είχε πει στον τεχνικό της ομάδας ότι δεν έχει πρόβλημα να βοηθήσει την Ένωση ως σέντερ φορ. Για όσο χρειαστεί και όποτε χρειαστεί. Τονίζοντας, βέβαια, ότι νιώθει πιο άνετα όταν αγωνίζεται πιο πίσω και ότι θεωρεί πως αποδίδει καλύτερα όταν έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ, αλλά όχι ακριβώς σε ρόλο οργανωτή.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Καρντόσο είχε ακούσει από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να του λέει ότι δεν έχει θέμα να μείνει στον πάγκο αν θεωρεί ο Πορτογάλος τεχνικός ότι κάποιος παίκτης μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Και πως όποτε κληθεί να βοηθήσει θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Πάντως, ο 47χρονος τεχνικός έχει δείξει ότι υπολογίζει πιο πολύ τον Ζεράλδες για τον ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στο κέντρο και την επίθεση, επειδή θεωρεί ότι είναι καλύτερος οργανωτής. Ανάλογη συζήτηση με του Κίελτσε έγινε και στην Αθήνα, πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και μετά το φιλικό με την Μπασακσεχίρ, όταν και ο Λιβάγια είχε χρησιμοποιηθεί στα δεξιά, παίρνοντας τη θέση του Βέρντε, που ήταν βασικός.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.