Header Ads


Το πήραν πάνω τους οι αρχηγοί στην ΑΕΚ!

Το πήραν πάνω τους οι αρχηγοί στην ΑΕΚ!


Με τους Πέτρο Μάνταλο, Μιχάλη Μπακάκη και Αντρέ Σιμόες να βγαίνουν μπροστά επιχειρείται η αγωνιστική επανεκκίνηση στην ΑΕΚ. 
Να κρατήσουν ψηλά το ηθικό της ομάδας, μετά το στραβό ξεκίνημα των φετινών υποχρεώσεών τους θέλουν άπαντες στην ΑΕΚ, με τους αρχηγούς να βγαίνουν μπροστά για να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», ο Πέτρος Μάνταλος, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Αντρέ Σιμόες έχουν αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να κρατήσουν τα αποδυτήρια ενωμένα, για να γίνει το αγωνιστικό restart ενόψει της συνέχειας.

Οι τρεις αρχηγοί της ΑΕΚ που βρίσκονται χρόνια στον σύλλογο, πήραν το λόγο στα αποδυτήρια την Κυριακή, αλλά και απέναντι σε αντιπροσωπεία οπαδών, ενώ είχαν αναλάβει να συζητήσουν με τον Μιγκέλ Καρντόσο τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Είναι δεδομένο πως ο ρόλος που έχουν αναλάβει στην ομάδα είναι πολύ σημαντικός, αφού άπαντες θεωρούν την ενότητα ως σημείο κλειδί για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Μάλιστα, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στα αποδυτήρια έχει επαναφέρει την πίστη ενόψει της ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ για τα πλέι οφ του Europa League. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν μετά τη βαριά ήττα του πρώτου ματς, οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους, με την ψυχολογία τους να έχει αλλάξει κατακόρυφα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.