Header Ads


Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Χρυσικόπουλος!

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Χρυσικόπουλος!


Τα θέματα με τον ΠΑΟΚ λύθηκαν και ο παίκτης ανακοινώνεται σύντομα


Ο 26χρονος φόργουορντ έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με την ΑΕΚ για να καλύψει ουσιαστικά την θέση του Ντούσαν Σάκοτα που αποχώρησε για την Ισπανία. Παρότι υπήρχε ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δυο πλευρές το μεγάλο αγκάθι που δεν άφηνε το deal να ολοκληρωθεί λεγόταν… ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας φόργουορντ, δεσμευόταν με ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και αναζητούνταν η χρυσή τομή ώστε να λύσουν την συνεργασία τους. Ωστόσο, η πλευρά του ΠΑΟΚ όφειλε κάποια χρήματα στον Χρυσικόπουλο, όντας σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και ο παίκτης εξέταζε μέχρι και το ενδεχόμενο προσφυγής.

Εν τέλει δεν θα χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα οι σχέσεις των δύο πλευρών καθώς βρέθηκε λύση. Ο Έλληνας φόργουορντ αποφάσισε να χαρίσει μέρος των χρημάτων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ, ένα άλλο μέρος αυτών θα καλύψει η ΑΕΚ.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ένας παίκτης που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Ηλία Παπαθεοδώρου για την γραμμή κρούσης της Βασίλισσας και γι’ αυτό δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια για να τον κάνουν δικό τους.

Πλέον όλα έχουν δρομολογηθεί και ο 26χρονος αναμένεται να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα ως το τέλος της εβδομάδας.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.