Header Ads


Unlabelled Η πρώτη κίνηση Πογέτ - Ποιον Έλληνα φέρνει μαζί του!

Η πρώτη κίνηση Πογέτ - Ποιον Έλληνα φέρνει μαζί του!


Θα είναι η πρώτη του επιλογή αν αναλάβει την ΑΕΚ - Ο Ουρουγουανός τεχνικός τον γνωρίζει καλά από την πρώτη του θητεία στους Κιτρινόμαυρους. 
Η ΑΕΚ με φόντο τον επικείμενο αγώνα με την Τραμπζονσπόρ για τα play off του Europa League, προσπαθεί να βρει τα αγωνιστικά της πατήματα αλλά και την ηρεμία μέσα στην ομάδα. Η απομάκρυνση τόσο του Μιγκέλ Καρντόσο όσο και του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, έχει αλλάξει πολλά δεδομένα στην Ένωση.

Οι Κιτρινόμαυροι ταξιδεύουν για την Τουρκία έχοντας στο τιμόνι της ομάδας προσωρινά τον Νίκο Κωστένογλου με στόχο όσο το δυνατόν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες.

Τη θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου έχει αναλάβει ήδη ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος καλείται να βγάλει την ΑΕΚ από την αγωνιστική κρίση στην οποία βρίσκεται.

Το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ φιγουράρει ως φαβορί για τον πάγκο της Ένωσης και η επιστροφή του μοιάζει σχεδόν τελειωμένη, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚ και αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα πρόσωπα που θα τον ακολουθήσουν.

Ένα από αυτά είναι και του Παναγιώτη Βούλγαρη, του άλλοτε γυμναστή της Ένωσης που με την αποχώρηση του Πογέτ από τους Κιτρινόμαυρους αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Υπέβαλε έτσι την παραίτησή του στη διοίκηση τον Δεκέμβριο του 2016 και ταξίδεψε για την Κίνα, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Ουρουγουανού προπονητή. Με τη Shanghai Shenhua μάλιστα έναν χρόνο αργότερα στέφθηκε Κυπελλούχος Κίνας.

Το όνομά του ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στις δυο πλευρές και δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά στο τεχνικό επιτελείο της Ένωσης, μαζί με τον Γκουστάβο Πογέτ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.