Header Ads


Τσακίρης: «Έχουν καταλάβει όλοι στην ΑΕΚ ότι υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα»

Τσακίρης: «Έχουν καταλάβει όλοι στην ΑΕΚ ότι υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα»


Τον τρόπο που η ΑΕΚ θα καταφέρει να αλλάξει την εικόνα του ματς με την Κραϊόβα ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης, καθώς και τα τελευταία μεταγραφικά νέα των «κιτρινόμαυρων». 
Τις συζητήσεις που προέκυψαν ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ μετά το ματς με την Κραϊόβα και το… καλό που βγήκε από την κακή εικόνα των «κιτρινόμαυρων» ανέλυσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM.

«H AEK πρέπει να πάει τσαμπουκαλεμένη στην Τραμπζονσπόρ. Έχουν καταλάβει όλοι την κακή εικόνα με την Κραϊόβα και ότι υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Αυτό είναι το μοναδικό καλό που προέκυψε από το ματς με τους Ρουμάνους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», ενώ για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, είπε:

«Θα πρέπει να δούμε πολύ διαφορετική ΑΕΚ, συγκεντρωμένη, με καλά δουλεμένη τακτική προσέγγιση και με παίκτες που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Φαίνεται πως το έχουν καταλάβει, αλλά μένει να το δούμε στο γήπεδο».


Παράλληλα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Μιγκέλ Καρντόσο, στον λόγο που έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αλλά και στα μεταγραφικά νέα των «κιτρινόμαυρων».

Ακούστε όλα όσα είπε:


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.