Header Ads


Σκέφτεται σύστημα με 3 στόπερ ο Κωστένογλου!

Σκέφτεται σύστημα με 3 στόπερ ο Κωστένογλου!


Ο Νίκος Κωστένογλου προετοιμάζει την ΑΕΚ για το πρώτο ματς της 3ης θητείας του στον σύλλογο. Την ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ την Πέμπτη, μετά το 1-3 της Αθήνας.
Οι παίκτες της ΑΕΚ χθες προπονήθηκαν διαφορετικά. Για μια ώρα, με μικρά παιχνίδια, συνεχώς με μπάλα δίχως διακοπή και ένταση. Αυτό που είχε λείψει επί Μιγκέλ Καρντόσο που για 2-3 ώρες δούλευε καθημερινά στην τακτική με πολλή θεωρία. Ο 48χρονος Ελληνας τεχνικός προπόνησε για πρώτη φορά τη Δευτέρα τους «κιτρινόμαυρους», αφού ανέλαβε προσωρινά χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Το πλάνο για Τράμπζονσπορ

Ο «Κωστέ» προβληματίζεται ωστόσο για την κατάσταση των παικτών που έρχονται από τραυματισμό και περιμένει να τους δει, αλλά και να μιλήσει με τους φυσιοθεραπευτές. Αρχικά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Οσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, η πρώτη σκέψη για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Τράμπζονσπορ έχει να κάνει με τριάδα στα στόπερ Τσιγκρίνσκι-Οικονόμου-Βράνιες, αφού θέλει να δώσει ύψος στην ομάδα. Και αυτό διότι η Τράμπζονσπορ έχει δυνατά κορμιά με ύψος και το έδειξε στα δύο πρώτα γκολ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, στο 3-5-2 που σκέφτεται υπάρχει το ερωτηματικό για το παρτενέρ του Μάρκο Λιβάγια στην επίθεση.

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα, είναι να πάρει αποτέλεσμα. Να στοχεύσει στο πως θα το κάνει και να δείξει ότι αλλάζει νοοτροπία στα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Κάτι που βεβαίως δεν είναι εύκολο, αφού η ομάδα το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μεγάλα σημάδια κόπωσης και έλλειψης ενέργειας.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.