Header Ads


Unlabelled 3-5-2 και πρόσωπα… εκπλήξεις στην 11αδα!

3-5-2 και πρόσωπα… εκπλήξεις στην 11αδα!


Όλα όσα σκέφτεται ο Νίκος Κωστένογλου για την αυριανή μάχη της ΑΕΚ - Ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11αδα! Η ΑΕΚ δίνει αύριο (20:30) ένα κρίσιμο παιχνίδι, την ρεβάνς του 1-3 του ΟΑΚΑ, στην Τραπεζούντα κόντρα στην Τραμπζονσπορ.
Και σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Νίκος Κωστένογλου στις προπονήσεις στα Σπάτα, θα κάνει αλλαγές. Ο έμπειρος Ελληνας προπονητής της Ενωσης όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Τσιγκρίνσκι λίμπερο έχοντας στόπερ τους Βράνιες-Οικονόμου. Στον άξονα ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο έχουν σαφές προβάδισμα για κόφτες, με τον Μάνταλο μπροστά τους σε ελεύθερο μεσοεπιθετικό ρόλο. Στην επίθεση τη μία θέση έχει ο Λιβάια, ενώ την άλλη θα πάρει ο Κλωναρίδης αν είναι έτοιμος. Σε σύστημα 3-5-2, που για πρώτη φορά θα παίξουν οι «κιτρινόμαυροι» αυτή την χρονιά.

Στον πάγκο… ονόματα της ΑΕΚ

Αυτό σημαίνει ότι οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντανιέλε Βέρντε και Φρανσίσκο Ζεράλδες μένουν στον πάγκο, όπως και οι Σιμάο-Κρίστιτσιτς. Ο έμπειρος Ελληνας προπονητής έχοντας δει την Τράμπζονσπορ πόσο δυνατή είναι στον αέρα και σε αθλητικά προσόντα, βάζει τρεις στόπερ στην άμυνα και δύο καθαρούς αμυντικούς χαφ, πίσω από μια επιθετική τριπλέτα. Η εντολή του είναι για συμπαγή 11αδα με κοντά τις γραμμές. Ωστόσο, υπάρχει και το θέμα της κακής φυσικής κατάστασης, αφού είναι πλέον δεδομένο πως στην προετοιμασία δεν δόθηκε η απαραίτητη έμφαση στον τομέα αυτόν. Και αυτό… βγαίνει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, με την ΑΕΚ να μην έχει ένταση και τρεξίματα τουλάχιστον στα 2/3 των αγώνων.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.