Header Ads


1.91 για τον Σίνισα!

1.91 για τον Σίνισα!


Μπολόνια εναντίον ΣΠΑΛ απόψε στο Ρενάτο Νταλ’Άρα σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι στην περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Ό,τι κι αν συμβεί στον αγώνα, το πρόσωπο της αναμέτρησης είναι εξ αρχής ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός σόκαρε άπαντες το καλοκαίρι, όταν ανακοίνωσε πως πάσχει από λευχαιμία. Έκτοτε δίνει μία καθημερινή μάχη για την ζωή του, έχοντας φυσικά περάσει το μεγαλύτερο διάστημα εντός του νοσοκομείου. Τα ιταλικά ρεπορτάζ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έλεγαν ότι ο Μιχάιλοβιτς θα παρακολουθήσει τα πρώτα παιχνίδια από το κρεβάτι του στην κλινική, όπως συνέβαινε και με τις προπονήσεις έως τώρα, και θα επικοινωνεί με τον βοηθό του αλλά την περασμένη εβδομάδα στο Μπεντεγκόντι έγινε η ευχάριστη έκπληξη. Ο ίδιος βρέθηκε στον πάγκο και οδήγησε την ομάδα του στο 1-1 με την Βερόνα. Συγκινητική η παρουσία του από κάθε άποψη, με ένα πρόσωπο εμφανώς ταλαιπωρημένο από την χημειοθεραπεία και αποφασισμένο να νικήσει την αρρώστια. Είθε!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μπολόνια δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της αφού αγωνίστηκε για 75 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στο πούλμαν που έστησε η Ελλάς Βερόνα αλλά στο Ρενάτο Νταλ’Άρα αναμένεται βελτιωμένη. Εξάλλου με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στον πάγκο της πανηγύρισε επτά διαδοχικές εντός έδρας νίκες από τον Μάρτιο και μετά, που της χάρισαν ουσιαστικά και την παραμονή.

Η ΣΠΑΛ όσο άντεξε στον ρυθμό της Αταλάντα την περασμένη Κυριακή, περίπου δηλαδή ένα ημίχρονο, ήταν ανταγωνιστική. Κατέρρευσε ωστόσο στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκε στο Πάολο Μάτσα με 2-3, παρότι είχε προηγηθεί με 0-2. Είναι δεμένο σύνολο που «ψάχνει» τον αντικαταστάτη του Λατσάρι  στην δεξιά πτέρυγα (χρησιμοποιήθηκε ο Ντ’Αλεσάντρο στο πρόσφατο παιχνίδι αλλά πλέον παίζει και το όνομα του νεοαποκτηθέντα Τόμοβιτς) και στην παρούσα φάση και του βασικού αριστερού μπακ-χαφ Φαρές που είναι τραυματίας (τα πήγε καλά ο Ιγκόρ). Θετικό γεγονός ότι σκόραρε ο νεοαποκτηθείς Ντι Φραντσέσκο και μπορεί να αποτελέσει καλό δίδυμο με τον Πετάνια αφού διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Έχει ενδιαφέρον από κάθε άποψη ο αγώνας ωστόσο η Μπολόνια διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερο βάθος στον πάγκο. Με την απόκτηση του Μεδέλ μάλιστα κλείνει οριστικά την «τρύπα» που είχε δημιουργήσει η παραχώρηση του Πούλγκαρ. Ένας επιπλέον, και σημαντικός, λόγος για τον άσο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θέλουν να αφιερώσουν την νίκη στον Μιχάιλοβιτς.

Δειτε το σημερινο κουπονι στοιχηματος εδω
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.