Header Ads


Unlabelled Δίνει 1.5 εκατ. ευρώ για μεταγραφή ο Μελισσανίδης!

Δίνει 1.5 εκατ. ευρώ για μεταγραφή ο Μελισσανίδης!


Ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή η πρόταση - Που έχει κολλήσει η υπόθεση, αποφασισμένος να φέρει και στόπερ ο Δημήτρης Μελισσανίδης!
Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Αμπντουλαγέ Μπα είναι η ΑΕΚ και μάλιστα δίνει πολλά χρήματα για να κλείσει άμεσα η συμφωνία. Η Marca με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρεται σε αυτό το γεγονός και στην… περίεργη στάση της Ράγιο Βαγιεκανό, η οποία ναι μεν δεν τον υπολογίζει, αλλά από την άλλη δείχνει μία δύσκολη στάση για να τον παραχωρήσει!

«Η περίπτωση του Αμπντουλαγέ Μπα είναι γενικά μία ανοησία», γράφει η Marca και αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για δανεισμό με υποχρεωτική αγορά του Μπα τη νέα σεζόν έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά ανφέρει: «Ο Πάκο Χέμεθ δεν τον υπολογίζει, αλλά η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να αρνείται τις προσφορές για τον αμυντικό της.

Υπάρχει μία ρήτρα ύψους 15 εκατ. ευρώ για τον Μπα. Τον Γενάρη η Αλ Νασρ κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά απορρίφθηκε. Ενώ ήρθαν άλλες δυο ακόμα προτάσεις. Η Αλ Νασρ επέστρεψε στο τέλος της σεζόν προσφέροντας 2,5 εκατ. ευρώ, καταλαβαίνοντας ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται, μετά τον υποβιβασμό της Ράγιο.

Τώρα, εδώ και δυο εβδομάδες, η MARCAμαθαίνει πως η ΑΕΚ των Αθηνών έχει υποβάλλει προσφορά στο τραπέζι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ! Από την ελληνική ομάδα ωστόσο δεν έχουν λάβει απάντηση από τη Ράγιο! Ο Μπα από την πλευρά του γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται από τον Χέμεθ και βλέπει με καλό «μάτι» την προοπτική να πάρει μεταγραφή. Εν τω μεταξύ στη Ράγιο περιμένουν μία μεγαλύτερη προσφορά».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.