Header Ads


Unlabelled «Εμπλοκή» της ΑΕΚ σε μεταγραφές 100 εκατ. ευρώ!

«Εμπλοκή» της ΑΕΚ σε μεταγραφές 100 εκατ. ευρώ!


Πώς γίνεται να συνδέεται η Ένωση με ομάδα που έχει βάλει τρελά λεφτά στα ταμεία της το φετινό καλοκαίρι. 
Πιθανότατα, όπως αναφέραμε, το scouting ήταν… γενικό και όχι – αναμενόμενα τέτοια εποχή – στοχευμένο. Επειδή όμως οι συγκυρίες της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, δημιουργούν καταστάσεις και επειδή ο Βασίλης Μπάρκας έβγαλε μάτια με την εμφάνιση του, είναι βάσιμα τα συμπεράσματα που λογικά προκύπτουν. Για τον Γαλανόπουλο, ο scout της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Πιθανότατα, όπως αναφέραμε, το scouting ήταν… γενικό και όχι – αναμενόμενα τέτοια εποχή – στοχευμένο. Επειδή όμως οι συγκυρίες της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, δημιουργούν καταστάσεις και επειδή ο Βασίλης Μπάρκας έβγαλε μάτια με την εμφάνιση του, είναι βάσιμα τα συμπεράσματα που λογικά προκύπτουν.

Η Αϊντραχτ ψάχνει τρόπος από το ξεκίνημα του καλοκαιριού να κρατήσει στο ρόστερ της τον Κέβιν Τραπ, τον διεθνή Γερμανό τερματοφύλακα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός από την Παρί στην Φρανκφούρτη. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό, με τα γερμανικά media μάλιστα να αναφέρουν πως καθημερινά οι πιθανότητες του γερμανικού συλλόγου μειώνονται.

Είτε λόγω εμπλοκής της Πόρτο (η οποία όμως πλέον δεν υφίσταται, αφού οι «δράκοι» βρήκαν τον τερματοφύλακα που έψαχναν στο πρόσωπο του 31χρονου Αργεντινού,  Αγουστίν Μαρκεσίν), είτε λόγω της πρόθεσης του ίδιου του Τραπ να μείνει στο Παρίσι διεκδικώντας τη θέση του βασικού στους πρωταθλητές Γαλλίας, θέση που «χήρεψε» μετά τη φυγή του Μπουφόν.

Εναλλακτικές επιλογές για την Αϊντραχτ δεν έχουν καταγραφεί. Προφανώς λοιπόν, είναι λογικό ο απεσταλμένος του συλλόγου να είχε τα μάτια του στραμμένα στο ΟΑΚΑ στον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν είναι μυστικό πως βρίσκεται στη βιτρίνα της ΑΕΚ. Ακόμη και αν δεν ήταν όμως (που ήταν…), η συγκυρία προφανώς ενισχύει το εν λόγω σενάριο, διαφορετικά, τι σόι scout ομάδας, η οποία αναζητά τερματοφύλακα, θα παρακολουθούσε κατακαλόκαιρο ένα τέτοιο παιχνίδι από γκολκίπερ και δεν θα σημείωνε το όνομα του;

Η Αϊντραχτ, χρήματα να διαθέσει έχει (και πολλά, αφού από τις πωλήσεις των Γιόβιτς και Αλέ ξεπέρασε σε έσοδα τα 100 εκατ. ευρώ), το αντίτιμο που αξιώνει η ΑΕΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικό, αρέσκεται σε επιλογές ποδοσφαιριστών με μεταπωλητική αξία,  έχει σταθερά το βλέμμα της στην Ελλάδα, οπότε, γιατί όχι...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.