Header Ads


«Ονειρεύομαι από τώρα πολλά γκολ εδώ στην Αγιά Σοφιά!» (vid)

«Ονειρεύομαι από τώρα πολλά γκολ εδώ στην Αγιά Σοφιά!» (vid)


Ηταν επιθυμία του να επισκεφτεί το υπό ανέγερση σπίτι της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια από την πρώτη κιόλας μέρα της οριστικής συμφωνίας και της υπογραφής του συμβολαίου του με την ΑΕΚ!
Του είχε κάνει εντύπωση η μικρή απόσταση των κερκίδων από τον αγωνιστικό χώρο, αφού έχει τρέλα με τα βρετανικά καθαρά ποδοσφαιρικά γήπεδα… Δεν πρόλαβε λόγω του φιλικού με την ομάδα του Βόλου στο ΟΑΚΑ, το οποίο επίσης ήθελε να παρακολουθήσει.

Η επιθυμία του Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα μπορούσε παρά να γίνει πραγματικότητα και ξεναγήθηκε στην Αγιά Σοφιά από τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, κ. Χρήστο Παπαδημητρίου. Η έκπληξή του έγινε ακόμα μεγαλύτερη!

«Πραγματικά και τίμια σας λέω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Θα γίνει ένα εκπληκτικό γήπεδο» ήταν οι πρώτες του ατάκες με το που περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο αδιαφορώντας για τις συνθήκες καύσωνα το μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ επισκέφτηκε και τα… αποδυτήρια και είδε και τη θέα στο γήπεδο από τις εξέδρες. Η μόνη του αγωνία; Το πότε θα είναι έτοιμο…

Λίγο πριν αποχωρήσει δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του AEK TV και στις δηλώσεις του απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας ενόψει του αυριανού φιλικού με την Μπασάκσεχιρ στο οποίο αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του –έστω και ανεπίσημο- με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου βλέποντας για πρώτη φορά το υπό κατασκευή γήπεδο της νέας σου ομάδας;

«Φαίνεται πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να είναι έτοιμο για να παίξω σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Φαίνεται φανταστικό».

-Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ μοιάζει με τα βρετανικά γήπεδα, από τα οποία έχεις μεγάλη εμπειρία…

«Ναι, έχει αγγλικό στιλ, γιατί οι εξέδρες είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και με τους οπαδούς μας μέσα θα υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα».

-Δείχνεις από τις αντιδράσεις σου να ανυπομονείς για να παίξεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο…

«Ναι, ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο, να πετύχω γκολ σε αυτό το γήπεδο».

-Την Τετάρτη, στο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ, θα έχεις για πρώτη φορά την ευκαιρία να παίξεις μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ…


«Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους οπαδούς μας από τους Πορτογάλους που είναι στην ομάδα. Μου έχουν πει ότι είναι πολύ παθιασμένοι, φανατικοί, οπότε δε βλέπω την ώρα να αγωνιστώ μπροστά τους. Την Τετάρτη θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι και ανυπομονώ γι’ αυτό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.