Header Ads


Unlabelled O «εκλεκτός» του...Ουζουνίδη έρχεται φέτος;

O «εκλεκτός» του...Ουζουνίδη έρχεται φέτος;


Θα σκάσει 500 χιλιάρικα ο Μελισσανίδης; Η ΑΕΚ τον εξετάζει για τη θέση του επιθετικού.
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και θα αντικαταστήσει επάξια τον Εζεκιέλ Πόνσε που πέρσι σκόραρε κατά ριπάς.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, όμως υπάρχει στασιμότητα στη μεταγραφή του και η Ένωση κοιτάζει κι άλλες λύσεις. Μία από αυτές λοιπόν φέρεται να είναι και ο Φίλιπ Μάλμπασιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΑΕΚ.

Ο 26χρονος στράικερ που αγωνίστηκε στην Τενερίφη την περασμένη σεζόν, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να αποτελεί την έξτρα λύση στην Ένωση, αν δεν βρει άκρη με τον Ολιβέιρα. Η Τενερίφη στην οποία ανήκει ο Μάλμπασιτς δεν είναι αρνητική στην προοπτική πώλησης του παίκτη, αξιώνοντας ένα ποσό περίπου στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο Μάλμπασιτς είναι ένας από τους παίκτες που είχε κάνει «κλικ» στον Μαρίνο Ουζουνίδη την περασμένη σεζόν για την επίθεση, με τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς να είναι αυτός που τον είχε προτείνει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος επιθετικός είχε 40 παιχνίδια με την Τενερίφη στην Segunda Divsion και πέτυχε 6 γκολ, μοιράζοντας και 3 ασίστ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.