Header Ads


Unlabelled Ο Γιακουμάκης «φέρνει» Μπογέ στην Ένωση!

Ο Γιακουμάκης «φέρνει» Μπογέ στην Ένωση!


Η πιθανή αποχώρηση του Έλληνα φορ για τον ΟΦΗ ανοίγει κι άλλο το παράθυρο για τον Αργεντινό!
Η περίπτωση του Λούκας Μπογέ επανέρχεται δυναμικά στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο. Η μπάλα για την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Τορίνο παρέμενε χαμηλά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, τα δεδομένα στην περίπτωση του φαίνονται να αλλάζουν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΩΡΑΣ των Σπορ» η πιθανή αποχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη για τον ΟΦΗ, ανοίγει κι άλλο το παράθυρο για τον 23χρονο άσο.

Σε περίπτωση που ο Έλληνας άσος πάει στην Κρήτη ως ελεύθερη μεταγραφή, ο Λούκας Μπογέ θα έχει τη δυνατότητα να βρει μια θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στα άκρα, πίσω από τον φορ, ακόμα και ως σέντερ φορ και που γνωρίζει την ομάδα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ψάχνει παίκτες που να είναι πρώτης ποιότητας. Να είναι ικανοί για το ρόλο που τους έχει ανατεθεί, αλλά κάποιοι να έχουν και τη δυνατότητα να καλύψουν με επάρκεια και εναλλακτικά πλάνα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος κόουτς θέλει οι παίκτες του να παίζουν σε πολλές θέσεις για να επιτρέπουν στην Ενωση να μη ζει με αγωνία, κάθε φορά που νιώθει ενοχλήσεις κάποιος παίκτης.

Ο Μπογέ έχει ενημερωθεί από τον προπονητή της Τορίνο πως δεν υπολογίζεται και πρέπει να βρει μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Αργεντινός δείχνει πως προτιμάει την επιστροφή του στην ΑΕΚ και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γυρίσει και να… εξοφλήσει τα χρωστούμενα «γραμμάτια» της περσινής σεζόν.

Ο Μπογέ έχει ρίξει… γέφυρες επιστροφής εδώ και αρκετό διάστημα. Οι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν στο μυαλό τους ως μια έξτρα λύση, με την αποχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη να του ανοίγει κι άλλο το παράθυρο.

Στην ΑΕΚ δε θα έλεγαν «όχι» σε μια ακόμη ποιοτική λύση για την επίθεση, η οποία θα είναι σε τελείως διαφορετικά οικονομικά δεδομένα σε σχέση με πέρυσι.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.