Header Ads


Απορρίφθηκε από την Παρί η πρώτη προσφορά της Μπάρτσα για Νεϊμάρ!

Απορρίφθηκε από την Παρί η πρώτη προσφορά της Μπάρτσα για Νεϊμάρ!


Αστεία θεωρούν στην Παρί Σεν Ζερμέν την πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ, που περιλαμβάνει 40 εκατ. ευρώ και παίκτες ως ανταλλάγματα για τον Βραζιλιάνο άσο. 
Η πρώτη προσφορά έγινε, αλλά δεν άρεσε καθόλου στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, η Μπαρτσελόνα έκανε επίσημη πρόταση στην ομάδα του Παρισιού για τον Νεϊμάρ που περιλαμβάνει 40 εκατ. ευρώ, συν τον Κουτίνιο, συν τον Ντεμπελέ.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, μπορεί το αφεντικό της Παρί, Αλ Κελαϊφί, να είναι εκνευρισμένος με τον Βραζιλιάνο άσο και να μην έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, ωστόσο θεωρεί ότι η πρόταση των Καταλανών είναι τουλάχιστον… αστεία.

Αυτό που επιθυμεί ο Αλ Κελαϊφί είναι να πάρει πίσω τα 222 εκατ. ευρώ που πλήρωσε για να πάρει τον Νεϊμάρ πριν από τρία καλοκαίρια. Επιπλέον φαίνεται να αξιώνει 300 εκατ. για τον παίκτη, ποσό απαγορευτικό για τους «μπλαουγκράνα».

Το περιβάλλον του Νεϊμάρ έχει ήδη να ανησυχεί σχετικά με τις εξελίξεις για το μέλλον του, ενώ ο ίδιος κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.