Header Ads


Στο ΟΑΚΑ η ρεβάνς της ΑΕΚ με Κραϊόβα ή Χόνβεντ

Στο ΟΑΚΑ η ρεβάνς της ΑΕΚ με Κραϊόβα ή Χόνβεντ


Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Πλζεν οριστικοποίησε την διεξαγωγή του επαναληπτικού της ΑΕΚ κόντρα σε Κραϊόβα ή Χόνβεντ, στο ΟΑΚΑ, στις 15 Αυγούστου.
Κανονικά στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί η ρεβάνς της ΑΕΚ με τη νικήτρια του ζευγαριού Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα-Χόνβεντ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Η κλήρωση στη Νιόν είχε βγάλει την Ένωση φιλοξενούμενη στο πρώτο ματς σε Ρουμανία ή Ουγγαρία αντίστοιχα, ωστόσο ενδεχόμενη παρουσία του Ολυμπιακού στο Europa League (αν αποκλειόταν από τη Βικτόρια Πλζεν) θα έφερνε πρόβλημα στην έδρα διεξαγωγής της ρεβάνς για τους «κιτρινόμαυρους».

Αιτία για αυτό θα αποτελούσε ο κανονισμός της UEFA, αφού όπως αναφέρει, ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να παίζουν την ίδια μέρα εντός έδρας.

Και προτεραιότητα στην προκειμένη περίπτωση θα είχε ο Ολυμπιακός, μιας και θα προερχόταν από τα προκριματικά του Champions League.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί της Βικτόρια Πλζεν με 4-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έτσι η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον αντίπαλο της που θα προκύψει την Πέμπτη, κανονικά στις 8 Αυγούστου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 15 του ίδιου μήνα στο ΟΑΚΑ.

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.