Header Ads


«Δεν δίνει τον Βέρντε στην ΑΕΚ η Ρόμα»

«Δεν δίνει τον Βέρντε στην ΑΕΚ η Ρόμα»


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Okcalciomercato», η Ρόμα δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ και γίνεται αναφορά στις προτάσεις που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι» και έχουν απορριφθεί. 
Σε άλλες λύσεις για τα εξτρέμ φαίνεται πως πρέπει να... ψαχτεί η ΑΕΚ, εφόσον ευσταθούν τα νέα που έρχονται από την Ιταλία για τον Ντανιέλε Βέρντε!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Okcalciomercato» σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, η Ρόμα δεν επιθυμεί να δώσει τον Ιταλό εξτρέμ στην ΑΕΚ. Και αυτό γιατί φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων δεν πάνε καλά και οι «τζιαλορόσι» μάλλον θα αρχίσουν να ψάχνονται για άλλη ομάδα να πωλήσει τον παίκτη.

Μάλιστα, στη συνέχεια του κειμένου γίνεται λόγος και στις λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα φαίνεται πως αρχικά είχε αναφέρει στην Ρόμα ότι θέλει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν γίνεται γιατί το συμβόλαιο του Βέρντε ολοκληρώνεται στο τέλος της ερχόμενης σεζόν.

Λίγο παρακάτω, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ στη συνέχεια έκανε πρόταση αγορά τους 23χρονου εξτρέμ, με το ποσό να είναι λίγο πιο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ! Την ώρα που η Ρόμα ζητάει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.