Header Ads


«Τρέλα» Βέρντε - Τι είπε στον Λύμπε!

«Τρέλα» Βέρντε - Τι είπε στον Λύμπε!


Η τρέλα του Ιταλού εξτρέμ να μπει αμέσως στην ομάδα – Τι είπε στον Λυμπερόπουλο – Με πόσους τελικά πήγε στα γραφεία συνοδεία και τι θα γράφει η φανέλα του.
«Φτιαγμένος», «διψασμένος», ανυπόμονος να μπει στο γήπεδο, να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και να παίξει γι’ αυτήν είναι ο Ντανιέλε Βέρντε.

Ο Ιταλός εξτρέμ καταρχάς πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ συνοδευόμενος από έξι άτομα! Τρεις μάνατζερ από το γραφείο που τον εκπροσωπεί, δυο δικηγόρους και τον αδερφό του που θα μείνει κοντά του κάποιο διάστημα στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα εντυπωσιακό ήταν αυτό που είπε στον Νίκο Λυμπερόπουλο: «Εγώ είμαι πανέτοιμος. Είμαι ΟΚ από πλευράς δουλειάς που έχω κάνει μόνος μου και θέλω να παίξω στο φιλικό του Σαββάτου!», είπε ο Βέρντε!

Βέβαια δεν θα κάνει στο φιλικό του Σαββάτου το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς χρειάζεται σταδιακά να μπει στις προπονήσεις, χωρίς βιασύνη. Όλα βέβαια θα τα αποφασίσει από αύριο ο Μιγκέλ Καρντόσο. Εν τω μεταξύ η αγωνιστική του φανέλα δεν θα γράφει μόνο Verde, αλλά DaniVerde. Αυτό το όνομα είχε στην πλάτη του για πρώτη φορά στη Βαγιαδολίδ. Επίσης, κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΠΑΕ τον υποδέχθηκε μία οικογένεια ΑΕΚτζήδων που είχε έρθει από την Κέρκυρα. Ο Βέρντε δεν αρνήθηκε μερικές φωτογραφίες μαζί τους.

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.