Header Ads


Η ΑΕΚ ξέκοψε με τους μάνατζερ του Βέρντε!

Η ΑΕΚ ξέκοψε με τους μάνατζερ του Βέρντε!


Η ΑΕΚ βλέποντας την σημαντική καθυστέρηση στην υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε, αποφάσισε να… ξεκόψει κάθε επαφή με τους μάνατζερ του.
H σημαντική καθυστέρηση στην υπόθεση του Ιταλού εξτρέμ, αναγκάζει την ΑΕΚ να… τελειώσει κάθε επαφή με τους μάνατζερ του. Ετσι, οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του ότι ακυρώνεται προγραμματισμένο ραντεβού. Το οποίο θα γινόταν την προσεχή Δευτέρα. Και ότι παράλληλα διακόπτουν πλέον κάθε επαφή μαζί τους. Μάλιστα, ξεκαθαρίστηκε ότι για να επικοινωνήσουν ξανά μαζί τους θα είναι μόνο σε περίπτωση συμφωνίας για να έρθουν στην Ελλάδα. Μαζί με τον παίκτη για υπογραφές.

Και αυτό διότι η ΑΕΚ πατά πλέον στην συμφωνία με την Ρόμα (1 εκατ.ευρώ, συν 30% ποσοστό μεταπώλησης) και καλεί την ομάδα της Ρώμης να τα βρει με τον 23χρονο. Οι ίδιοι τόνισαν ότι θέλουν να γίνει το ραντεβού και ότι μπορούν να φέρουν τον παίκτη ως ελεύθερο στην Ενωση. Πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ισχύει στο 100% η συμφωνία με τη Ρόμα.

ΑΕΚ μεταγραφές 11/7

Την ίδια ώρα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φραντσέσκο Γκουεριέρι, με «τιτίβισμα» του αναφέρει πως την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια συνάντηση του Αθλητικού Διευθυντή της Ρόμα, Τζιανλούκα Πετράκι, με την πλευρά του Βέρντε, τονίζοντας πως ο παίκτης αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους και να μείνει ελεύθερος. Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει δύσκολο από τη στιγμή που οι «τζιαλόροσι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ στο οικονομικό κομμάτι για την πώληση του 24χρονου άσου. Τέλος, ο Γκουερίερι σημειώνει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από Ελλάδα, Ισπανία και Γαλλία.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.