Header Ads


Η Γουέστ Χαμ θέλει Άκπομ!

Η Γουέστ Χαμ θέλει Άκπομ!


Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα άνθρωποι της ομάδας από το Λονδίνο είδαν τον Άγγλο φορ του ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στη Φορτούνα, όπου σημείωσε «καρέ» των γκολ.
Τα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο Τσούμπα Άκπομ στο φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους «σκάουτερ» πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ αυτών και η Γουέστ Χαμ, που είδε τον φορ των Πρωταθλητών Ελλάδας στον τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.
Σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της «Daily Mail» η ομάδα του Λονδίνου σκέφτεται να κάνει μια κίνηση της τελευταίας στιγμής και να καταθέσει προς τον ΠΑΟΚ πρόταση αγοράς του Αγγλου επιθετικού μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (8/8) όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Premier League.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι άλλαξε όλη την επίθεση της Γουέστ Χαμ αυτό το καλοκαίρι, πουλώντας τον Μάρκο Αρναούτοβιτς και τον γνωστό μας από το πέρασμα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, άφησε ελεύθερο τον Άντι Κάρολ και παραχώρησε δανεικό τον Τζόρνταν Χάγκιλ στην ΚΠΡ.

Η απόκτηση του Γάλλου επιθετικού Σεμπαστιέν Αλέ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αντί 45 εκατομμυρίων λιρών, αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «hammers», που θέλουν κι άλλες επιλογές για την επιθετική γραμμή τους, όπως αναφέρεται, με τη Ρεν και τη Μάιντζ να έχουν δείξει, επίσης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.