Header Ads


«Σπόντα» Καρντόσο για Χιμένεθ και Ουζουνίδη;

«Σπόντα» Καρντόσο για Χιμένεθ και Ουζουνίδη;


Ατάκα Καρντόσο που θα..συζητηθεί - Απαντήσεις έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι της Ένωσης. Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ σχολίασε ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά το 1-0 με την Γκόρνικ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην ύπαρξη διαφορών σε σχέση με την περσινή ομάδα. «Μην κοιτάμε πίσω», τόνισε ο προπονητής για το παιχνίδι της Ένωσης, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση για τον ψυχολόγο. Διαβάστε τι δήλωσε:

Τι εικόνα του άφησε η ομάδα;

«Εχουμε 14 προπονήσεις στο σύνολο. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που είχε το 5ο της φιλικό παιχνίδι. Ηταν ξεκάθαρο πως οσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο δύσκολο να καταβάλλουμε προσπάθεια. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα όποτε θέλαμε και να κάνουμε κάποια λάθη. Ειδαμε μία ομάδα ξεκάθαρα που έχει μία ιδέα στο παιχνίδι της. Βασικά αυτός ήταν ο στόχος. Ακόμα και τα λάθη όταν γίνονταν ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Έτσι ώστε το παιχνίδι να μας ωφελήσει ως μία ακόμη προπόνηση. Εχουμε δρόμο. Εχουμε πολλά να χτίσουμε».

Για το χτίσιμο της κυκλοφορίας ακόμα και από τον τερματοφύλακα;

«Υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με την περσινή ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω. Το να χρησιμοποιήουμε τον τερματοφύλακα είναι πάντα μία λύση. Φυσικά χρειαζόμαστε κίνηση στις γραμμές, για να ανοίγουν οι χώροι».

Για τα εξτρέμ που συνέκλιναν συνεχώς στον άξονα;

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που χρησιμοποιείς και δημιουργείς χώρους. Θέλουμε να παίξουμε και με τα μπακ και με τα εξτρέμ κι αυτό θα δουλέψουμε».

Για τον ψυχολόγο;

«Δεν είναι αθλητικός ψυχολόγος. Είναι ενας άνθρωπος που δουλεύει σε διαφορετικό πεδίο. Εχει έρθει κυρίως για μένα για να με βοηθήσει σε κάποια θέματα. Είναι ένας εξωτερικός συνεργάτης και θα μας βοηθήσει».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.