Header Ads


Ξεκίνησε η ομάδα χάντμπολ με όνειρα και… κόσμο!

Ξεκίνησε η ομάδα χάντμπολ με όνειρα και… κόσμο!


Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (29/07) οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια βρέθηκα στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ για την πρώτη προπόνηση. 
Εκτός των παικτών του “Δικεφάλου”, ωστόσο, βροντερό “παρών” έδωσε και ο κόσμος της ΑΕΚ. Περίπου 100 φίλοι της “Ένωσης” στάθηκαν στο πλευρό των δις Πρωταθλητών Ελλάδος από την… πρώτη μέρα και έκαναν την νύχτα μέρα με συνθήματα και καπνογόνα.

Ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ και αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ευχήθηκε καλή επιτυχία και υγεία τη νέα αγωνιστική περίοδο και έδωσε το μήνυμα για τη νέα σεζόν, σε Handball Premier, Κύπελλο Ελλάδος και Challenge Cup. Το “παρών” από πλευράς διοίκησης εδωσε και ο B’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λευτέρης Αρχόντης.

Οι παίκτες του “Δικεφάλου” αφού έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση και διάφορες ασκήσεις, εν συνεχεία χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και αγωνίστηκαν σε “διπλό”, προσφέροντας και θέαμα στο κοινό που άφησε τις… παραλίες και ήρθε στο γήπεδο.

Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Στάθης Ζαμπούνης, καθώς ο διεθνής εξτρέμ ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στο aek.gr: “Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα. Μιλήσαμε όλοι μαζί και θέσαμε υψηλούς στόχους, οι οποίοι θα έρθουν μέσα από στοχευμένη δουλειά. Πάντα θα ζητάμε το 100%, υπηρετώντας ένα τέτοιο μεγάλο σύλλογο με όλες μας τις δυνάμεις. Τα παιδιά έχουν έρθει σε καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση και πιστεύω ότι η φετινή ομάδα αξίζει το ενδιαφέρον και τη στήριξη όλων. Εκτιμώ ότι θα αποδώσουμε πολύ υψηλού επιπέδου χάντμπολ“.

Οι προπονήσεις της ομάδας χάντμπολ θα συνεχιστούν κανονικά τις επόμενες ημέρες με τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας να είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 21-22/09 με την πρεμιέρα της Handball Premier.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.