Header Ads


Και Βέρντε και Ολιβέιρα με παρέμβαση Μελισσανίδη!

Και Βέρντε και Ολιβέιρα με παρέμβαση Μελισσανίδη!


Μεταγραφές 2019 - ΑΕΚ - Βέρντε - Ολιβέιρα
Η ΑΕΚ πάει για το απόλυτο «κόλπο γκρόσο» και να ντύσει στα κιτρινόμαυρα και τον Ντανιέλε Βέρντε και τον Νέλσον Ολιβέιρα - Παρέμβαση του Μελισσανίδη για να κλείσουν οι «εκλεκτοί» του Καρντόσο!
Στη περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα η ΑΕΚ έχει ως σύμμαχο πλέον και την ίδια την Νοριτς, με την οποία υπάρχει απόλυτη συμφωνία στους όρους της μεταγραφής του Πορτογάλου σέντερ φορ.

Πρόκειται για ένα DEAL που συνολικά θα κοστίσει στην ΑΕΚ πάνω από 2 εκατ. ευρώ καθώς 1 εκατομμύριο περίπου θα δοθεί για την αγορά του παίκτη από την ομάδα της Premier League και πάνω από 1 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο θα εισπράξει ο Ολιβέιρα για να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Κάτι που σημαίνει πως μαζί με την εφορία του παίκτη θα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που στην ΑΕΚ θα κοστίζει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Όσον αφορά στη περίπτωση του Βέρντε που έδειχνε να «χαλάει» τα τελευταία 24ωρα, η παρέμβαση Μελισσανίδη και σε αυτή τη μεταγραφή δείχνει ικανή να ντύσει τον Ιταλό εξτρέμ στα «κιτρινόμαυρα».

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Βέρντε είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής, με την Ρόμα να πιέζει τον ίδιο τον παίκτη να αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης. Μάλιστα,  ο Βέρντε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έδωσε τον λόγο του στην Ιταλική ομάδα πως θα βρει λύση με τους ατζέντηδες του, με πιο πιθανή λύση να δώσει ένα ποσοστό από το συμβόλαιό του σε εκείνους ώστε να ξεμπλοκάρει η  μεταγραφή.


Τέλος, από  την ΑΕΚ βγαίνει πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες  ενέργειες  και  εκφράζεται πολύ μεγάλη αισιοδοξία πως και ο Ολιβέιρα και ο Βέρντε την επόμενη βδομάδα θα έχουν φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.