Header Ads


«Τελείωσε» από την Ρόμα, προ των πυλών της ΑΕΚ ο Βέρντε!

«Τελείωσε» από την Ρόμα, προ των πυλών της ΑΕΚ ο Βέρντε!


Ο νεαρός εξτρέμ δε θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της Ρόμα - Όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα»!
Η ΑΕΚ έχει δύο… τρύπες στο υπάρχον ρόστερ και καίγεται να τις κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η Ένωση βρίσκεται στο Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να επιθυμεί να τελειώσει σύντομα η υπόθεση εξτρέμ για την ομάδα.

Διακαής πόθος των «κιτρινόμαυρων» για τα άκρα είναι ο Ντανιέλε Βέρντε, με την υπόθεσή του να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Χθες, από την γειτονική χώρα ανέφεραν πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ιταλούς, με το deal να είναι στο 1 εκατομμύριο ευρώ για την αγορά του και με τους «τζιαλορόσι» να διατηρούν ωστόσο ποσοστό 30% μεταπώλησης του παίκτη. Η ομάδα του Καρντόσο τα έχει βρει και με τον Ιταλό εξτρέμ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και όπως φαίνεται ο… γάμος των δυο πλευρών δεν αργεί.

Σήμερα, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Ρόμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία ο Ντανιέλε Βέρντε δε θα δώσει το παρών στην προπόνηση των Ρωμαίων, με τον νεαρό εξτρέμ να οδεύει προς την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί και όπως φαίνεται, ο Βέρντε μετά και από αυτή την εξέλιξη δε θα αργήσει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.