Header Ads


Η ΑΕΚ αποφεύγει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αν..

Η ΑΕΚ αποφεύγει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αν..


Η ΑΕΚ αναμένει με αγωνία την αναμέτρηση της Κραϊόβα με την Χόνβεντ την Πέμπτη (1/8, 19:15) για να μάθουν με ποια από τις δύο θ' αναμετρηθούν στον τρίτο προκριματικό του Europa League.
Η αυριανή ρεβάνς Κραϊόβα-Χόνβεντ στο «Ιον Ομπλεμένκο» της ρουμανικής πόλης, εκτός του ότι θα βγάλει τον αντίπαλο της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό του UEFA Europa League, θα παίξει τον δικό της ρόλο και στην κλήρωση της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας για τα πλέι οφ της διοργάνωσης...

Ασχέτως της δυναμικότητας των δύο υποψήφιων αντιπάλων της ΑΕΚ και του ποιος από τους δύο είναι θεωρητικά πιο επιθυμητός, σε ενδεχόμενο πρόκρισης της Κραϊόβα (μετά το 0-0 στην Ουγγαρία) από τους υποψήφιους αντιπάλους της Ενωσης στα πλέι οφ φεύγει αυτόματα η Στεάουα Βουκουρεστίου, αφού αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει στη συνέχεια της διοργάνωσης ζευγάρι από την ίδια χώρα, δηλαδή το Στεάουα-Κραϊόβα, αν οι δύο ομάδες προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό. Και με βάση τη σύνθεση των 13 ισχυρών για την κλήρωση της Δευτέρας η Στεάουα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως κακή κλήρωση για την ΑΕΚ στη συνέχεια της διοργάνωσης...

Αντίθετα τώρα σε ενδεχόμενο πρόκρισης της Χόνβεντ, από το ταμπλό των υποψήφιων αντιπάλων της ΑΕΚ στα πλέι οφ θα φύγει η... μάλλον ανεπιθύμητη Αϊντραχτ Φραγκφούρτης η οποία πιθανότατα στην κληρωτίδα των πλέι οφ θα μπει ως ζευγάρι με την ουγγρική Φέχερβαρ!!! Και αυτό γιατί είναι σαφώς το πιθανότερο σενάριο τόσο η Αϊντραχτ να αποκλείσει αύριο τη Φλόρα Ταλίν (μετά τη νίκη της με 2-1 στην Εσθονία) όσο και η Φέχερβαρ τη Βαντούζ μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι τη Δευτέρα η ΑΕΚ να μπορεί να κληρωθεί με τους 11 από τους 13 θεωρητικά ισχυρούς. Θυμίζουμε ότι δεν γίνεται να κληρωθεί στα πλέι οφ και με το πιθανό ζευγάρι Λέγκια-Ατρόμητος (η ισχυρή Λέγκια παίρνει μαζί της τον Ατρόμητο), αν οι Πολωνοί ξεμπερδέψουν με την Κουόπιο και η ελληνική ομάδα με τη Ντουνάιτσκα την Πέμπτη στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.