Header Ads


Βραζιλία - Περού 3-1: Το Copa America... σπίτι του!

Βραζιλία - Περού 3-1: Το Copa America... σπίτι του!


Η Βραζιλία κέρδισε με 3-1 το Περού, κατέκτησε το Copa America για πρώτη φορά ύστερα από 12 χρόνια και έκανε το «απόλυτο» εντός έδρας!
Φέτος, ήταν η 5η φορά που η Βραζιλία φιλοξένησε το Copa America, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο και στις 4 προηγούμενες φορές μπροστά στους οπαδούς της. Αυτή η παράδοση δεν άλλαξε, καθώς μπορεί το Περού να παρουσιάστηκε αξιόμαχο στον τελικό του Μαρακανά, φτάνοντας τόσο μακριά για πρώτη φορά μετά το 1975, όμως στο τέλος η καλύτερη ομάδα τερμάτισε στην κορυφή.

Η Βραζιλία δεν εντυπωσίασε, όμως βρήκε το γρήγορο γκολ, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και παρότι βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες για τα τελευταία 20’ επιβλήθηκε με 3-1 για να κατακτήσει την κούπα για πρώτη φορά ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια και εκείνο το εντυπωσιακό 3-0 επί της Αργεντινής στην Βενεζουέλα.

Βραζιλία (Τιτέ): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Άλεξ Σάντρο, Καζεμίρο, Αρτούρ, Κουτίνιο (77’ Μιλιτάο), Εβέρτον (93’ Άλαν), Γκάμπριελ Ζεσούς, Φιρμίνο (75’ Ριτσάρλισον)

Περού (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαγιέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Αμπράμ, Τράουσο, Τάπια (82’ Γκονσάλες), Γιοτούν (78’ Ρουντίας), Καρίγιο (86’ Πόλο), Κουέβα, Φλόρες, Γκερέρο



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.