Header Ads


Πρόβα με πολλά συμπεράσματα, 0-0 με Μπασακσεχίρ!

Πρόβα με πολλά συμπεράσματα, 0-0 με Μπασακσεχίρ!


ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ 0-0: Ισόπαλη χωρίς σκορ αναδείχθηκε η ΑΕΚ στη πρόβα τζενεράλε με την Μπασακσεχίρ, δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία αλλά με πολλά λάθη στην άμυνα - Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση στόπερ.
Λόγους να αισιοδοξούν, αλλά και να προβληματίζονται πρόσφερε στους φίλους της η ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό πριν τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League απέναντι σε Χόνβεντ ή Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα. Έμεινε στο 0-0 με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ μπροστά σε περίπου 20.000 φίλους της έχοντας γρήγορη ανάπτυξη αλλά φλυαρία στην τελική προσπάθεια, ενώ στο πρώτο μέρος παρουσίασε πολλά κενά στην ανασταλτική της λειτουργία.

Ορεξάτη αλλά απρόσεκτη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο, απείλησε δύο φορές με τον Κλωναρίδη αλλά κινδύνεψε και σώθηκε από τις επεμβάσεις του Μπάρκα. Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με τον Ολιβέιρα να κάνει ντεμπούτο περνώντας σαν αλλαγή στο 65’ όντας αρκετά κινητικός. Αντικαταστάθηκε στο 25’ ο Τσιγκρίνσκι με πρόβλημα στη γάμπα.

Πολύ ποιοτική και επικίνδυνη, ειδικά από τη μέση και μπροστά, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.