Header Ads


Φάμπιο Μαρτίνς ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τα εξτρέμ! (vids)

Φάμπιο Μαρτίνς ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τα εξτρέμ! (vids)


Την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει ο Μιγκέλ Καρντόσο για τα εξτρέμ της ΑΕΚ και στην Ένωση προσπαθούν να τον κλείσουν από την Μπράγκα.


Η ΑΕΚ έχει αρκετά ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα, με τον Φρανσίσκο Ζεράλδες να είναι κοντά για τον άξονα, τη στιγμή που ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεχωρίσει και την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς για τα εξτρέμ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα».

Ο 26χρονος Πορτογάλος με ρίζες από τη Βραζιλία μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή, όσο και στη δεξιά πτέρυγα, ενώ ο Καρντόσο τον γνωρίζει πολύ καλά από τις ακαδημίες της Πόρτο, στις οποίες έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο Πορτογάλος κόουτς της Ένωσης έχει εισηγηθεί και σε αυτήν την περίπτωση την απόκτησή του, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον παίκτη, και η ΑΕΚ προσπαθεί να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς τη σεζόν που τελείωσε είχε 16 συμμετοχές στην Μπράγκα, έχοντας μείνει εκτός για ένα διάστημα λόγω τραυματισμού, ωστόσο την προηγούμενη σεζόν αποτελούσε βασικό εργαλείο των «Αρσεναλίστας» με 40 συμμετοχές, επτά γκολ και πέντε ασίστ.

Στην Μπράγκα είχε μετακομίσει το 2015 από την Άβες, ενώ στη συνέχεια είχε δύο δανεισμούς σε Πάσος Φερέιρα και Τσάβες. Το συμβόλαιό του στην Μπράγκα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022.





gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.