Header Ads


Unlabelled Το deal της ΑΕΚ που θυμίζει... Ολυμπιακό!

Το deal της ΑΕΚ που θυμίζει... Ολυμπιακό!


Ποιος Μπακασέτας; Αυτή είναι η πώληση! Ποιος τινάζει την μπάνκα; Πώς θα πάρει ξανά... Πόνσε;
Καπνός, είναι εμφανές πως υπάρχει αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα. Το θέμα και το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσον μπορεί να υπάρξει (ή υπάρχει) και «φωτιά».

Αλλεπάλληλα τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που επιβεβαιώνουν πως ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «τζιαλορόσι» για την εστία τους, αφού δεδομένα αναζητούν βασικό τερματοφύλακα, αφού ο γνωστός μας από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Ολσεν δεν έπεισε και είναι στην transfer list.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι μαζί με τον Σίριγκου οι δύο που – σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα – έχουν ξεχωρίσει για τους Ρωμαίους, οι οποίοι πάντως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει (κόντρα σε ό,τι γράφεται) να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή (υπάρχει άλλωστε δίαυλος από το deal του Εκι Πόνσε), οι Ρωμαίοι γνωρίζουν πως η ΑΕΚ αξιώνει αρκετά χρήματα, σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό που στην Ενωση περιμένουν (8-10 εκατ. ευρώ).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την Ιταλία, έχουν όντως ρίξει στο τραπέζι των – προκαταρκτικών και ανεπίσημων ακόμη – συζητήσεων και διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών που είναι διαθέσιμοι για δανεισμό (ή και ελεύθερη μεταγραφή) από τον ιταλικό σύλλογο, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε θέσεις που η ΑΕΚ αναζητά ενίσχυση, με σκοπό να μειωθούν έτσι οι απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Τώρα, το αν και εφόσον μια τέτοια προοπτική κάνει στην Ενωση, αυτό είναι ένα θέμα που έχει να κάνει και με τις υπόλοιπες προτάσεις που μπορεί να προκύψουν για την παραχώρηση του Μπάρκα. Μέχρι στιγμής πάντως, παρότι στην ΑΕΚ γνωρίζουν για τουλάχιστον δύο συλλόγους (έναν από τη Γαλλία και έναν από την Αγγλία) που έχουν τσεκάρει ενδελεχώς τον Ελληνα τερματοφύλακα, προτάσεις δεν έχουν φτάσει στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.