Header Ads


Η επιστροφή Ζεράλδες, το κομβικό σημείο!

Η επιστροφή Ζεράλδες, το κομβικό σημείο!


Ο Τσίκο Ζεράλδες βρίσκεται εκτός Πορτογαλίας και περιμένει και ο ίδιος να επιστρέψει στην πατρίδα του για να μάθει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. 
Πολλές πιθανότητες η ΑΕΚ να τον έχει σύμμαχο απέναντι στην Σπόρτινγκ.

Ένας εκ των κορυφαίων στόχων της ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή είναι ο Τσίκο Ζεράλδες. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει δουλέψει στην Ρίο Άβε με τον Μιγκέλ Καρντόσο και ο Πορτογάλος προπονητής θέλει τον συμπατριώτη του για να πορευθούν μαζί στην "κιτρινόμαυρη" περιπέτεια.

Ωστόσο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σχετικά με το πού θα καταλήξει ο μέσος τη νέα σεζόν. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 και μέχρι στιγμής δύο είναι τα σενάρια που παίζουν γύρω απ' το όνομά του. Πρώτον, ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός (γεγονός που βολεύει την Ένωση) ή δεύτερον θα συμπεριληφθεί μεταξύ των έμψυχων ανταλλαγμάτων των "λιονταριών" για να δελεάσουν ομάδες και να πάρουν παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Τελικές αποφάσεις, πάντως, δύσκολα θα έχουμε άμεσα...

Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν την υπόθεση, όμως ο Τσίκο δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία. Ο 24χρονος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ινδονησία και κατά την επιστροφή του στην Ιβηρική Χερσόνησο θα κάτσει με τους δικούς του για να μάθει τι πρόκειται να συμβεί με την καριέρα του. Εδώ είναι και το κομβικό σημείο της υπόθεσης, αφού από τα όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει ότι θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, έστω και δανεικός.

Άρα, η Ένωση έχει πολλές πιθανότητες να διαπραγματευτεί με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του. Όλα αυτά, πάντως, θα πάρουν το δρόμο τους τα επόμενα 24ωρα που Τσίκο Ζεράλδες θα επιστρέψει στη βάση του και θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πώς πέραν της ΑΕΚ δεν υπάρχει -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- άλλη ομάδα που να έχει κάνει μπάσιμο για τον Τσίκο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.