Header Ads


Ατζέντηδες ψάχνουν προτάσεις για Μάνταλο!

Ατζέντηδες ψάχνουν προτάσεις για Μάνταλο!


Αρκετοί ατζέντηδες έχουν πλησιάσει τον αρχηγό της ΑΕΚ.
Σημερινό δημοσίευμα της Sportime, αναφέρει πως αρκετοί ατζέντηδες ψάχνουν μια πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο που θα ικανοποιήσει την ΑΕΚ. Από την πλευρά της, η Ένωση, θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο πώλησης του Μάνταλου μόνο σε μία εξαιρετική πρόταση, εφόσον το θέλει κι εκείνος.
Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, όπως έχει γίνει σαφές, ουσιαστικά, άπαντες είναι στην λίστα προς πώληση, αν υπάρχει δελεαστική πρόταση. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διέψευσε το γεγονός πως έχει φτάσει πρόταση 4 εκατ. ευρώ στα γραφεία της για τον Λιβάγια, σβήνοντας την φωτιά που πήγε να ανάψει για τον Κροάτη.

Σημερινό δημοσίευμα της Sportime, αναφέρει πως αρκετοί ατζέντηδες ψάχνουν μια πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο που θα ικανοποιήσει την ΑΕΚ. Από την πλευρά της, η Ένωση, θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο πώλησης του Μάνταλου μόνο σε μία εξαιρετική πρόταση, εφόσον το θέλει κι εκείνος. Το ίδιος δημοσίευμα αναφέρει πως ομάδες από δύο πρωταθλήματα φέρονται να ετοιμάζονται να ασχοληθούν με τον 28χρονο άσο.

Η συνεργασία του αρχηγού της ΑΕΚ με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο έχει σταματήσει εδώ και κάμποσο καιρό, γι αυτό και αρκετοί Ελληνες μάνατζερ κινούνται ενεργά για εκείνον. Από την πλευρά του πάντως, ο Μάνταλος έχει ξεκαθαρίσει πως προς το παρόν δεν θέλει να δεσμευτεί με κάποιο συγκεκριμένο μανατζερικό γραφείο.

Θυμίζουμε, πως κατά την περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο είχε φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ πρόταση για τον 28χρονο από την Γουέστ Μπρομ, η οποία είχε απορριφθεί. Η πρόταση είχε γίνει τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και η Ένωση δεν μπορούσε να χάσει τον αρχηγό της από τις… μηχανές της μια τέτοια περίοδο.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.