Header Ads


Από τον Γκίκα στον Τολιόπουλο η ΑΕΚ, κάλυψε τη θέση του τρίτου άσου!

Από τον Γκίκα στον Τολιόπουλο η ΑΕΚ, κάλυψε τη θέση του τρίτου άσου!


Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Τολιόπουλος, που συναντήθηκε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και γίνεται μέλος των κιτρινόμαυρων.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλαβε πριν από μερικές μέρες την ΑΕΚ, σήκωσε γρήγορα μανίκια και ξεκίνησε τη δουλειά για τη σεζόν 2019/20. Όπου "δουλειά", βάλτε τη λέξη "ενίσχυση", με τον Έλληνα τεχνικό να κινείται άμεσα και να βρίσκει τον Έλληνα γκαρντ που προορίζει για τη θέση του τρίτου άσου.

Ο Νίκος Γκίκας βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Παπαθεδώρου ενδιαφέρθηκε για τον Βασίλη Τολιόπουλο, τον συνάντησε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το ανέλυσε το πλάνο του και τον έπεισε να βγάλει τα κιτρινόμαυρα του Άρη για να φορέσει εκείνα της Βασίλισσας.

Πλέον ο Παπαθεοδώρου αναζητεί δύο Αμερικανούς γκαρντ, παίκτες που θα έχουν διαφορετικά στοιχεία ο κάθε ένας, ώστε να στελεχώσουν μια πολύ ποιοτική τριάδα στον άσο που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στηριζόμενη κυρίως στο περιφερειακό της σουτ.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.