Header Ads


Ζεράλδες: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον Καρντόσο, έχουμε εξαιρετική σχέση»

Ζεράλδες: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον Καρντόσο, έχουμε εξαιρετική σχέση»


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αναφέρεται στη σχέση του με τον Μιγκέλ Καρντόσο. 
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει τις διακοπές του στην πατρίδα του και σε επικοινωνία που είχε μαζί του η Live Sport απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της «Ένωσης» και της ομάδας του.

«Ο μάνατζέρ μου μιλάει με τη Σπόρτινγκ. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι παραπάνω», υπογράμμισε ο 24χρονος παίκτης. 

Όσον αφορά την επικείμενη συνεργασία του με τον Μιγκέλ Καρντόσο, εκείνο που αρκέστηκε να πει ο Ζεράλδες ήταν: «Ο κ. Καρντόσο ήταν ο προπονητής μου στη Ρίο Άβε. Μιλάμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, καθώς έχουμε εξαιρετική σχέση. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα συμβεί…». 

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση του Φρανσίσκο Ζεράλδες θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» και στη συνέχεια να προχωρήσει ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.