Header Ads


Ο Ζεράλδες «φέρνει» αποχωρήσεις από την ΑΕΚ!

Ο Ζεράλδες «φέρνει» αποχωρήσεις από την ΑΕΚ!


Η μεταγραφή του Ζεράλδες στην ΑΕΚ δρομολογεί εξελίξεις καθώς ο ερχομός του 24χρονου χαφ της Σπόρτινγκ θα φέρει ως...ντόμινο αποχωρήσεις!
Μπορεί στα περισσότερα ρεπορτάζ ο Ζεράλδες να παρουσιάζεται ως 8αρι αλλά είναι καθαρό 10αρι και μπορεί απλώς να παίξει ως 8αρι όπως μπορούν ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με μια επίσκεψη στο Transfermarkt ή με το αγαπημένο μας Football Manager ή με αναζήτηση οπουδήποτε στο διαδίκτυο, ο Ζεράλδες παντού παρουσιάζεται ως 10αρι, ως Attacking Midfielder, ως Advanced Playmaker στη θέση του 10αριου.

Με την βοήθεια του Football Manager διαπιστώνουμε πως πρόκειται για έναν 24χρονο ποδοσφαιριστή αρκετά τεχνίτη, με πολύ καλή πρώτη επαφή με την μπάλα και εξαιρετική πάσα. Διαπιστώνουμε, όμως πως πρόκειται και για έναν κοντό ποδοσφαιριστή(1.71cm) αδύναμο και σχετικά αργό.


Έρχονται αποχωρήσεις από το ρόστερ

Η προ των πυλών μεταγραφή του Ζεράλδες, θα προκαλέσει ως ντόμινο και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς όπως είπαμε και πριν είναι 10αρι και όχι 8αρι όπως πολύ λανθασμένα παρουσιάζεται από κάποιους στον ελληνικό τύπο.

Η ΑΕΚ στη θέση του 10αριου έχει ήδη τους Μάνταλο, Λιβάγια, Μπακασέτα και τον Κλωναρίδη. Με την προσθήκη του Ζεράλδες γίνονται 5 οι ποδοσφαιριστές για μία θέση.

Μη ξεχνάμε ό,τι ο Καρντόσο έχει ζητήσει ένα ρόστερ 20 παικτών + 3 τερματοφυλάκων, αφήνοντας ως ενδεχόμενο να γίνει 25-26 παικτών αλλά με την προσθήκη νεαρών παικτών.

Όπως συμπεραίνουμε, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο ρόστερ της ΑΕΚ με αποχωρήσεις που δε τις περιμένει κανείς. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Κλωναρίδης ενώ είναι πολύ πιθανή η πώληση ενός (ή ακόμη και των 2) εκ των Λιβάγια και Μπακασέτα.

Όσον αφορά, τον Πέτρο Μάνταλο όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Ένωση και επιθυμεί να δουλέψει μαζί του.

Δημήτρης Π.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.