Header Ads


«Κλείνει» Ζεράλδες και πάει για άλλους δύο η ΑΕΚ!

«Κλείνει» Ζεράλδες και πάει για άλλους δύο η ΑΕΚ!


Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσίκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ, η οποία συζητάει για τον Φάμπιο Μάρτινς και περιμένει το «ΟΚ» για τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς.
Προφορική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Τσίκο Ζεράλδες φαίνεται πως έχει πετύχει η ΑΕΚ, με την υπόθεση να δείχνει πως βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Μάλιστα, εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα του Πορτογάλου χαφ αναμένεται να σημειωθούν το αργότερο μέχρι αύριο.

Η άφιξη του παίκτη αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να έρθει στη συνέχεια ο 24χρονος μέσος στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι συζητήσεις της «Ένωσης» με την Μπράγκα για την απόκτηση του Φάμπιο Μάρτινς.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες της «Ώρας των Σπορ» αναφέρουν πως ο ελληνικός σύλλογος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές με τους Πορτογάλους για να καθοριστεί το πλαίσιο της συνεργασίας.

Μάλιστα, η νέα κουβέντα των δύο ομάδων έγινε χθες, χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό για την ώρα στο θέμα του 26χρονου αριστερού εξτρέμ.

Τέλος, η ΑΕΚ δίνει «μάχη» με την Γκιμαράες για την απόκτηση του Φιλίπ Κροβίνοβιτς, με τους δύο συλλόγους να περιμένουν το «πράσινο φως» από την Μπενφίκα για να προχωρήσουν τις συζητήσεις με τον παίκτη για τον οποίο έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια ο Μιγκέλ Καρντόσο.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.