Header Ads


Unlabelled Αυτούς φέρνει ο Καρντόσο: «Καθαρίζει στον αέρα, έξυπνος με ντρίμπλα, σέντρα-διαβήτης»

Αυτούς φέρνει ο Καρντόσο: «Καθαρίζει στον αέρα, έξυπνος με ντρίμπλα, σέντρα-διαβήτης»


Ο αρχισυντάκτης της A' Bola, Λουίς Μιγκέλ Κορέια, αναλύει τους στόχους της ΑΕΚ. 
Ο Μιγκέλ Καρντόσο μπήκε δυναμικά στην οικογένεια της ΑΕΚ, αφού πριν καν ανακοινωθεί έστειλε μήνυμα στους Ενωσίτες οπαδούς, να βασιστούν πάνω του.Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εννοείται πως παρουσιάζουν οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για τις μεταγραφές και τους παίκτες που αναμένεται να φέρει μαζί του στην Ένωση.
Ήδη τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσαν κάποια ονόματα, Ιβήρων ποδοσφαιριστών, οι οποίες αποτελούν αξιόλογες περιπτώσεις.

Άσος στον αέρα

Στην ΑΕΚ αναζητούν λύσεις στο κέντρο της άμυνας, ψηλά στη λίστα βρίσκονται αρκετά ονόματα και ήρθε να προστεθεί του Νέλσον Μόντε. Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε. Ποια είναι τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν; "Είχε μπει πολύ καλά στην ομάδα του. Είναι καλός στον αέρα, αμυντικά. Έχει τεχνική αλλά δεν είναι αυτός που θα πάει την μπάλα μπροστά. Στις στατικές φάσεις, ιδιαίτερα στα κόρνερ προωθείται για να πετύχει γκολ με κεφαλιά", αναφέρει ο Λουίς Μιγκέλ Κορέια για τον στόπερ, ο οποίος μέτρησε τη φετινή σεζόν συνολικά 18 συμμετοχές καταγράφοντας μία ασίστ.

Κουλτουριάρης και οργανωτικός

Για τη μεσαία γραμμή κυκλοφόρησε το όνομα του Φαρνσίσκο Ζεράλδες, με τον οποίο ο Καρντόσο δούλεψε τη σεζόν 2017-18 στη Ρίο Άβε όπου αγωνίστηκε δανεικός από τη Σπόρτινγκ, ενώ τη φετινή χρονιά έπαιξε στη Γερμανία, με το ίδιο καθεστώς μεταγραφής, αλλά στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν βρήκε χρόνο και αναγκαστικά επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2018 στη Λισαβόνα.

"Είναι πολύ έξυπνος στο γήπεδο. Διαβάζει καλά το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο με τη μπάλα στα πόδια. Ξέρει τι να την κάνει, διαθέτει πολύ καλή ντρίπλα, οργανώνει το παιχνίδι. Κανει πολύ καλές μπαλιές, χτυπά φάουλ . Στην Σπόρτινγκ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες", αναφέρει ο αρχισυντάκτης της A' Bola για τον 24χρονο, ο οποίος το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λισαβόνας λήγει το 2021. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον ποδοσφαιριστή όπως αποκαλύπτει ο Πορτογάλος συνάδελφος είναι εξωαγωνιστικό. "Διαβάζει πολλά βιβλία, είναι άνθρωπος με κουλτούρα", σημειώνει.

Κυκλοφορεί παντού με την μπάλα

Η ΑΕΚ δεδομένα ψάχνεται για την ενίσχυση στα εξτρέμ και στα υπόψιν του Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται και ο Ρούμπεν Ριμπέιρο, με τον οποίο επίσης συνεργάστηκε στη Ρίο Άβε (2017-2018). Πρόκειται για 31χρονο μεσοεπιθετικό με γεμάτο βιογραφικό. Λεϊσόες, Πεναφιέλ, Μπέιρα-Μαρ, Πάκος Φερέιρα, Ρίο Άβε, Τζιλ Βιθέντε, Μποαβίστα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι οι σταθμοί του στην Πορτογαλία.

"Είναι πολύ καλός εξτρέμ! Έχει ντρίπλα, δεν φοβάται στο ένας εναντίον ενός. Του αρέσει να τρέχει συνέχεια. Θέλει να παίρνει την μπάλα στα πόδια του. Μπορεί να κυκλοφορήσει παντού στο γήπεδο με αυτήν,στον άξονα αριστερά και δεξιά. Επίσης, κάνει σέντρες διαβήτη για τους επιθετικούς", αναφέρει ο Κορέια για τον πρώην συμπαίκτη του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, όπου βρέθηκε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, αλλά λόγω της κόντρας του με τη διοίκηση αποχώρησε.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.