Header Ads


Μια ανάσα από τον Ζεράλδες η ΑΕΚ!

Μια ανάσα από τον Ζεράλδες η ΑΕΚ!


Φουλ για Ζεράλδες η ΑΕΚ! Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του 24χρονου μέσου για την Ένωση που τα βρήκε με τον παίκτη και απομένει να σφραγίσει συμφωνία με τη Σπόρτινγκ. 
Έτοιμη να κλείσει τον Ζεράλδες δείχνει η ΑΕΚ.

Οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο νούμερο 1 στόχος του Μιγκέλ Καρντόσο για τη μια θέση του «κιτρινόμαυρου» κέντρου αυξήθηκαν αισθητά τις τελευταίες ώρες. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την Ένωση, όπως αναφέρει η «Live Sport» και πλέον πρέπει να τα βρει και με τη Σπόρτινγκ η περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ουσιαστικά απομένει να βρεθεί λύσει για κάποιες λεπτομέρειες ώστε να σφραγιστεί το deal (για δανεισμό του ποδοσφαιριστή) με την πορτογαλική ομάδα και στόχος είναι να συμβεί εντός της εβδομάδας, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα και να περάσει από ιατρικά για να υπογράψει.

Το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία, αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και θα υπάρξει και οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι απαγορευτική για τα δεδομένα των «κιτρινόμαυρων».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.