Header Ads


Unlabelled Έντονη φημολογία εμπλέκει Μπουντεμπούζ και ΑΕΚ!

Έντονη φημολογία εμπλέκει Μπουντεμπούζ και ΑΕΚ!


Θα έρθει Ελλάδα ο Αλγερινός μπαλαδόρος; - Σούπερ όνομα που μπορεί να στείλει κόσμο στο... αεροδρόμιο!
Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει για τις ικανότητές του αλλά και για τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεται τη μπάλα. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει αναφέρουν ότι της «μιλάει» της μπάλας και μάλιστα τον θεωρούν ένα ταλέντο που θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα ήδη έχει κάνει.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει πρόταση από ελληνική ομάδα, που μάλιστα επιδιώκει να τον αποκτήσει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη Agent Greek του Sportime.

Ο Μπουντεμπούζ ανήκει μέχρι το 2021 στη Μπέτις, που τον αγόρασε το 2017 από τη γαλλική Μονπελιέ, στην οποία έκανε φοβερά πράγματα. Σκόραρε 13 φορές, έδωσε 22 ασίστ σε 73 αναμετρήσεις, κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για το ισπανικό πρωτάθλημα. Όμως, στη Μπέτις δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα να μπει σε ρότα… δανεισμού. Η ομάδα του τον έστειλε στη Θέλτα, ωστόσο ούτε εκεί δεν κατάφερε να «πιάσει». Όπως γίνεται αντιληπτό, η Θέλτα τον δίνει… πακέτο πίσω στη Μπέτις, δίχως να ενεργοποιήσει την οψιόν του.

Πληροφορίες λοιπόν από την Ισπανία, όπως αναφέρει το Sportime, αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και πρόταση για τον Μπουντεμπούζ από την Ελλάδα. Μπορεί ο παίκτης να έχει υψηλό κασέ, κάτι που δίνει τη δυνατότητα μόνο σε ομάδες με το οικονομικό στάτους του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, ίσως και της ΑΕΚ να τον κυνηγήσουν. Ο εν λόγω παίκτης έχει εξαιρετικές επιδόσεις με τη μπάλα στα πόδια, ενώ μπορεί να παίξει στα άκρα, αν και η φυσική του θέση είναι στον άξονα.

Ο Ριάντ Μπουντεμπούζ εν δράσει




Πλέον, μένει να φανεί εάν προχωρήσει το θέμα Μπουντεμπούζ από πλευράς ελληνικών ομάδων. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς οι απολαβές του είναι υψηλές, ωστόσο μέσω της διαπραγμάτευσης… όλα γίνονται. Στο μέλλον, θα φανεί εάν κάποιος εκ των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ φανερώσει τις προθέσεις της για τον Αλγερινό παίκτη, ο οποίος αν έρθει στη χώρα μας θα αποτελεί πολυτέλεια για το επίπεδο του πρωταθλήματός μας. Προς το παρόν… μένουμε συντονισμένοι.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.