Header Ads


Μπάνκι: "Μετανιώνουμε για τον τρόπο που προσεγγίσαμε τον αγώνα"

Μπάνκι: "Μετανιώνουμε για τον τρόπο που προσεγγίσαμε τον αγώνα"


Ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε "μετανιωμένος" για τον τρόπο που προσέγγισε η ΑΕΚ τον 5ο τελικό και υπεραμύνθηκε τον Σαντ-Ρος για την τελευταία φάση.
Η ΑΕΚ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στους τελικούς της Basket League και ο Λούκα Μπάνκι ήταν εμφανώς απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη. Ο Ιταλός προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη-πρόκριση, διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στην τελευταία φάση της παράτασης και τόνισε μετανιωμένος για τον τρόπο με τον οποίον προσέγγισε η ΑΕΚ τον πέμπτο ημιτελικό.

"Πρώτα απ' όλα, πρέπει να συγχαρούμε τον Προμηθέα για τη νίκη του. Από την πλευρά μας, μετανιώνουμε για τον τρόπο που προσεγγίσαμε τον αγώνα, μοιάζαμε νευρικοί και δεν ήμασταν ικανοί να δημιουργήσουμε καλά σουτ στην επίθεση και να παίξουμε άμυνα με την συνηθισμένη ένταση και επιθετικότητα. Τα χαμηλά ποσοστά μας στα τρίποντα δείχνουν την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων", είπε αρχικά ο Μπάνκι.

"Εκτιμώ την προσπάθεια των παικτών μου να επιστρέψουν στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και να αντεπεξέλθουν τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που προέκυψαν με τους Λαρεντζάκη, Σαντ-Ρος και Ξανθόπουλο. Το επίπεδο της πίεσης στην παράταση μας οδήγησε σε μεγάλα λάθη και χαμένες βολές. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοιου είδους αγώνες με τόση πίεση".

Για την τελευταία επίθεση του ματς ο Μπάνκι τόνισε ότι "περιμέναμε να αλλάξουν στο πικ εν ρολ και επέλεξα τον μόνο παίκτη που είχε πραγματικά την ενέργεια και την αθλητικότητα να πάει προς το καλάθι (Σαντ Ρος). Διαμαρτυρήθηκα ότι υπήρξε ξεκάθαρη επαφή με τον Τσαϊρέλη, αλλά πιστεύω ότι η απόφασή του να επιτεθεί στον ψηλό παίκτη ήταν σωστή".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.