Header Ads


«Είναι μπουκαδόρος, μεγάλο ταλέντο για την ΑΕΚ - Βασικός σε όλες τις ελληνικές ομάδες!»

«Είναι μπουκαδόρος, μεγάλο ταλέντο για την ΑΕΚ - Βασικός σε όλες τις ελληνικές ομάδες!»


"Υψηλού επιπέδου, εξελίξιμος".
Η ΑΕΚ ψάχνεται να ενισχυθεί στα εξτρέμ και ένα από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι του Σαμουέλ Γκραντσίρ. Πρόκειται για 22χρονο άσο που αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Στρασμπούρ από τη Μονακό, οι απαιτήσεις της οποίας για την παραχώρηση του παίκτη φάνηκαν υπερβολικές στους Κιτρινόμαυρους. Η Ένωση όμως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι διατεθειμένη να παλέψει την υπόθεση του παίκτη, ο οποίος δόθηκε δανεικός το δεύτερο μισό της φετινή σεζόν και συνολικά έπαιξε σε 27 ματς, σημειώνοντας ένα γκολ.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη που τον κάνουν και ξεχωρίζει; "Είναι εξτρέμ που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και επιθετικός. Είναι πολύ γρήγορος. Δεν διαθέτει ιδιαίτερη τεχνική, αλλά μπορείς να τον πεις μπουκαδόρο. Είναι καλός στο ένας εναντίον ενός", απαντά ο Ντίνος Ανδριανόπουλος και συμπληρώνει για τον πρώην παίκτη της Τρουά: "Θεωρείται μεγάλο ταλέντο, δεν είχε όμως την αναμενόμενη εξέλιξη. Δηλαδή, όταν τον πήρε η Μονακό παρουσιάστηκε ως μία από τις δυνατές μεταγραφές". Σημειωτέον, ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου έβγαλε από τα ταμείας της ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Γιατί δεν βρήκε θέση στη Μονακό; Ο καλός γνώστης του γαλλικού πρωταθλήματος αποδίδει το γεγονός στην άσχημη σεζόν των Μονεγάσκων, οι οποίοι φέτος τερμάτισαν στη 17η θέση, δύο βαθμούς πάνω από τη Ντιζόν που έδωσε μπαράζ για την παραμονή της με τη Λανς και σώθηκε. "Φέτος η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τη Μονακό. Είχε σκαμπανεβάσματα. Άλλαξε το μισό ρόστερ το Γενάρη. Έφυγε ο Ζαρντίμ και επέστρεψε. Βέβαια η ομάδα έχει μπροστά παίκτες όπως ο Φαλκάο, οπότε έτσι και αλλιώς δεν θα είχε πολύ χρόνο", αναφέρει.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από προσθήκη εξτρέμ. Οπότε το βασικό ερώτημα για την περίπτωσή του είναι, αν μπορεί να βοηθήσει. "Θεωρώ ότι θα έπαιζε σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Ενδεχομένως είναι για βασικός. Μη μπερδεύεστε, επειδή δεν έπαιζε στη Μονακό. Είναι υψηλού επιπέδου παίκτης και εξελίξιμος. Βέβαια θέλει δουλειά, δεν είναι φτασμένος. Διαφορετικά δεν θα έπαιζε το όνομά του για Ελλάδα", υπογραμμίζει ο ειδικός πάνω στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι συστάσεις για τον παίκτη δεν αποκλείεται να έχουν δοθεί στον νέο προπονητή της ΑΕΚ από έναν γνωστό μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. "Ο Καρντόσο ήταν στη Ναντ την περασμένη σεζόν. Οπότε έχει ήδη άποψη. Μην ξεχνάμε ότι και ο Ζαρντίμ είναι Πορτογάλος. Είχαν εξαιρετικές σχέσεις όταν ήταν στη Γαλλία. Στήριξε ο ένας τον άλλον. Βέβαια απολύθηκαν αμφότεροι, αλλά ο Ζαρντίμ γύρισε νωρίς. Οπότε έχει ήδη άποψη για τον Γκραντσίρ. Και καλά κάνει αν έχει θετική άποψη", καταλήγει ο Ντίνος Ανδριανόπουλος.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.