Header Ads


«Κλέβει» Έλληνα άσο η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό;

«Κλέβει» Έλληνα άσο η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό;


Τα σκάει ο Μάκης Αγγελόπουλος για το... μπαμ.
Η ΑΕΚ φέρεται να είναι μια από τις ομάδες που βολιδοσκοπεί την κατάσταση του, ενώ στο «κόλπο» έχουν μπει και η Χάποελ Ιερουσαλήμ με τον Ερυθρό Αστέρα.< Ο Ολυμπιακός και ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ήδη τα δημοσιεύματα για τον μέλλον του νεαρού παίκτη δίνουν και παίρνουν.

Εφόσον δεν υπάρχει κάποια δραματική αλλαγή στο επόμενο διάστημα, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από το εφετινό καλοκαίρι. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έπεισε την Ντέιβιντ Μπλατ τη φετινή σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» μετά από έξι χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με παλιό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ», ο Μπλατ είχε αφήσει αιχμές για την νοοτροπία και την συμπεριφορά του 25χρονου παίκτη σε «σύγκρουση» τους. Παρόλα αυτά, ο Αγραβάνης έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ του το «ΦΩΣ». Η ΑΕΚ φέρεται να είναι μια από τις ομάδες που βολιδοσκοπεί την κατάσταση του, ενώ στο «κόλπο» έχουν μπει και η Χάποελ Ιερουσαλήμ με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Ο Δημήτρης Αγραβάνης αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά και φέτος ήταν σαν να μην υπήρχε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στο ρόστερ του Ντέβιντ Μπλατ κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σήμερα, υπάρχουν δημοσιεύματα σε ΜΜΕ -εκτός συνόρων- που έχουν να κάνουν με το μέλλον του. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τρεις είναι οι πιθανές επιλογές του. Μια από την Ελλάδα και δύο από το εξωτερικό.

Από την Ελλάδα, η ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον ψηλό του Ολυμπιακού είναι η ΑΕΚ. Όσον αφορά τις άλλες δύο επιλογές, είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ερυθρός Αστέρας. Για όλα αυτά, προϋπόθεση είναι η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδες της αρεσκείας του. Προς στιγμήν, ο Αγραβάνης κάνει προπονήσεις στο ΣΕΦ και περιμένει τις εξελίξεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.