Header Ads


Τα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία!

Τα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία!


Τέσσερα φιλικά θα δώσει η ΑΕΚ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της, στο Κίελτσε της Πολωνίας. 
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά, που θα δώσει στο διάστημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της, το οποίο θα διεξαχθεί 2-16 Ιουλίου στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει στις 7 Ιουλίου την Γκόρνικ που τερμάτισε φέτος 11η στην Πολωνία, στις 12 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με την Τρέντσιν που ήταν προτελευταία στη Σλοβακία, στις 15 Ιουλίου θα κοντραριστεί με τη Μακάμπι Νετάνια που τερμάτισε τέταρτη στο Ισραήλ και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο, ενώ στις 16 Ιουλίου θα παίξει με την Σταλ Στάλοβα Βόλα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Στις 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Το τριήμερο 26-28 του μηνός οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου έως τις 16 του μηνός θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ θα δώσει τα εξής φιλικά παιχνίδια: 

7/7: ΑΕΚ – Gornik Zabrze SSA 
12/7: ΑΕΚ – AS Trencin 
15/7: AEK - Maccabi Netanya FC 
16/7: ΑΕΚ – Stal Stalowa Wola FC 

* Όλοι οι φιλικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Pilkarski Stadion του Κιέλτσε, το οποίο θα χρησιμοποιεί η ομάδα και για τις προπονήσεις της.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.