Header Ads


Unlabelled Κροβίνοβιτς ο «εκλεκτός» του Καρντόσο!

Κροβίνοβιτς ο «εκλεκτός» του Καρντόσο!


Ο 24χρονος δημιουργικός μέσος της Μπενφίκα είναι ο παίκτης που θέλει να φέρει ο Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ. 
Ο παίκτης που επιχειρεί να αποκτήσει η ΑΕΚ και να ισχυροποιήσει σημαντικά τη μεσαία της γραμμή είναι ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Ο 24χρονος Κροάτης αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος, αγωνιζόμενος τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και δίπλα στον αμυντικό χαφ ως «οκτάρι». Ανήκει στην Μπενφίκα, η οποία τον είχε αποκτήσει το 2017 με 3,5 εκατ. ευρώ από τη Ρίο Άβε, όπου είχε συνεργαστεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο και ο νέος προπονητής της «Ένωσης» τον γνωρίζει άριστα.

Με τη φανέλα των «αετών» της Λισαβόνας (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022), μετράει σε δύο χρόνια 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές στην εθνική Κροατίας Κ-19 και 11 συμμετοχές με 1 γκολ με την Κ-21.

Φέτος έπαιξε σε μόλις 4 ματς πρωταθλήματος (αλλά συνολικά για μόνο 36 λεπτά), 2 στο Λιγκ Καπ, 1 στο Κύπελλο και 2 στο Europa League, ενώ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απέναντι στην ΑΕΚ (1-0) ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.