Header Ads


"Τελειώνει" ο Μπάνκι από την ΑΕΚ!

"Τελειώνει" ο Μπάνκι από την ΑΕΚ!


Ο αποκλεισμός από τους τελικούς του πρωταθλήματος, απέναντι στον Προμηθέα, έχει φέρει απογοήτευση στην ΑΕΚ και το κλίμα για τον Λούκα Μπάνκι δεν είναι καθόλου καλό, με το φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών να βρίσκεται προ των πυλών.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε τα... κλειδιά της ομάδας στον Λούκα Μπάνκι. Ο Ιταλός κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Ένωση, με τον διοικητικό ηγέτη να του αναθέτει το... χτίσιμο της ομάδας για την φετινή σεζόν, ώστε να παρουσιάσει εικόνα ανάλογη με αυτή της σεζόν 2017-18.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ο Μπάνκι κατάφερε να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο, στο Final Four του Ρίο, της Βραζιλίας, το οποίο έδωσε... μαξιλαράκι ασφαλείας στον Ιταλό προπονητή, αλλά και πίστωση χρόνου, ώστε να συνεχίσει το έργο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, οι... μουρμούρες αυξήθηκαν για την εικόνα της Ένωσης. Αποκορύφωμα της όλης κατάστασης η σειρά με την Μπάμπεργκ, για τα προημιτελικά του Champions League. Στη σειρά με τους Γερμανούς η Ένωση έφτασε μια... ανάσα από την πρόκριση στο Final Four όμως δεν τα κατάφερε. Κι όλα αυτά με την εικόνα της να μην είναι αντιπροσωπευτική της μεγάλης επένδυσης που έχει γίνει από πλευράς Αγγελόπουλου.

Ακόμα και με το πέρας της σειράς με την Μπάμπεργκ η ομάδα προστατεύτηκε, με τον Αγγελόπουλο να ενισχύει το ρόστερ με παίκτες υψηλού επιπέδου όπως ο Γκέιμπ Γιορκ και ο Τρέβορ Εμπάκουε. Το δέλεαρ της παρουσίας στους τελικούς του πρωταθλήματος ήταν τεράστιο και για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ θέλησαν να το παλέψουν μέχρι το φινάλε για το καλύτερο δυνατό.

Τις τελευταίες ημέρες δε, οι πιθανότητες παραμονής του Ιταλού προπονητή στο κιτρινόμαυρο πάγκο ήταν λιγοστές, όμως τα πάντα δείχνουν να... ξεκαθαρίζουν μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Προμηθέα στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Παρ’ ότι δεν είναι μια απόφαση που θα παρθεί σύντομα, η συνεργασία του Ιταλού κόουτς με την ΑΕΚ οδεύει στο τέλος της, δεδομένου του γεγονότος πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος συμβολαίου, ούτε κάποια οψιόν ανανέωσης.

Στην ΑΕΚ είναι πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και την συνολική εικόνα της ομάδας. Και παρ’ ότι σε προσωπικό επίπεδο η συνεργασία κύλησε ομαλά, φαίνεται πως τις επόμενες μέρες θα αρχίσει το... σαφάρι για νέο προπονητή.

Ο αποκλεισμός απέναντι στον Προμηθέα ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, καθώς η εικόνα ήταν απογοητευτική το τελευταίο διάστημα, ιδίως μετά τον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός ήταν το Α και το Ω της ΑΕΚ και ο σοβαρός τραυματισμός του έφερε ανισορροπία και άλλαξε πλήρως την εικόνα της ομάδας του Μπάνκι.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα έχει... βαρύνει για τον Λούκα Μπάνκι, σε τέτοιο βαθμό που το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, τις επόμενες μέρες μοιάζει.. μονόδρομος, με την ΑΕΚ να πορεύεται με νέο προπονητή την ερχόμενη σεζόν.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.