Header Ads


Επαφές ΑΕΚ για Ζεράλδες, εξετάζεται ο Παουλίνιο!

Επαφές ΑΕΚ για Ζεράλδες, εξετάζεται ο Παουλίνιο!


Η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη Σπόρτινγκ για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Προτάθηκε και εξετάζεται η λύση Παουλίνιο για δεξί μπακ. 
Ο Τσίκο Ζεράλδες αποτελεί διακαή μεταγραφικό πόθο του Μιγκέλ Καρντόσο και η ΑΕΚ κινείται προς την κατεύθυνση της απόκτησής του. Οι επαφές με τη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού έχουν ήδη αρχίσει και αναζητείται η φόρμουλα για την απόκτησή του. Το θετικό για την «Ένωση» είναι πως ο Πορτογάλος άσος δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τα «λιοντάρια», ενώ η παρουσία του Καρντόσο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο παίκτης στη Ρίο Άβε, είναι ένα επιπλέον ατού στην προσπάθεια να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα των δεξιών μπακ που εξετάζονται από την ΑΕΚ προστέθηκε ο Παουλίνιο, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Ο 28χρονος Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από την Τσάβες, με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος. Ο Πάουλο Σέρτζιο Μότα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Πόρτο και έχει περάσει από Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Μαδέιρα και Μπράγκα, ενώ είναι σαφές πως ο Μιγκέλ Καρντόσο τον γνωρίζει καλά.

Όσον αφορά για τον στόπερ, η υπόθεση του Νέλσον Μοντέ της Ρίο Άβε χάνει έδαφος λόγω δυσκολιών. Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα εξετάσει δύο περιπτώσεις αμυντικών που του έχει προτείνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Τέλος, για τον σέντερ φορ, η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του Εζέκιελ Πόνσε, παρά τις δυσκολίες. Υπενθυμίζεται πως απαιτούνται 6 εκατ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις για το 70% των δικαιωμάτων του από τη Ρόμα, ωστόσο δεν είναι εκεί το μεγαλύτερο εμπόδιο. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα με ετήσιο κασέ 1,2 εκατ. ευρώ (αν και η ΑΕΚ κάλυπτε το μισό και η Ρόμα το υπόλοιπο), ποσό που δύσκολα θα του προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι». Παράλληλα, ο Πόνσε έχει πάντα στο μυαλό του να δοκιμαστεί ξανά σε υψηλότερο επίπεδο και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.