Header Ads


Τέλος από την Μπάμπεργκ ο Ζήσης!

Τέλος από την Μπάμπεργκ ο Ζήσης!


Έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος στην καριέρα του Νίκου Ζήση. Η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, που θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους έπειτα από 4 χρόνια. 
Ολοκληρώθηκε η άκρως επιτυχημένη παρουσία του Νίκου Ζήση στην Μπάμπεργκ.

Ο γερμανικός σύλλογος αποχαιρέτησε τον έμπειρο γκαρντ μέσω μιας ανάρτησης στα social media, μέσω της οποίας τον ευχαριστεί για την προσφορά του, τον χαρακτηρίζει ως «άρχοντα των δακτυλιδιών» και αναφέρει ότι η απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών πάρθηκε από κοινού.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε Μπενετόν Τρεβίζο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Μπιλμπάο, Ούνιξ και Φενέρμπαχτσε, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Γερμανίας, άλλες τόσες φορές το Κύπελλο και ένα Super Cup Γερμανίας.

«Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στο Μπάμπεργκ και πανηγύρισα μεγάλες επιτυχίες, ενώ συνάντησα και υπέροχους ανθρώπους. Η Μπάμπεργκ υπήρξε το σπίτι για μένα και την οικογένειά μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία εδώ πέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στον οργανισμό και ειδικά τους φιλάθλους που έκαναν το καθένα παιχνίδι μία ιδιαίτερη εμπειρία», τόνισε ο Νίκος Ζήσης.

Η ανάρτηση της Μπάμπεργκ
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.