Header Ads


Τα δεδομένα για Πόνσε-Λιβάγια στην ΑΕΚ!

Τα δεδομένα για Πόνσε-Λιβάγια στην ΑΕΚ!


Στο προσκήνιο βρίσκονται οι υποθέσεις του Έκι Πόνσε και του Μάρκο Λιβάγια, με την ΑΕΚ να παλεύει την παραμονή του Αργεντινού και να μη συζητά αυτή τη στιγμή πρόταση για τον Κροάτη. 
Δύο από τους ποδοσφαιριστές που είχαν ξεχωριστή παρουσία στην ΑΕΚ είναι χωρίς αμφιβολία ο Έκι Πόνσε και ο Μάρκο Λιβάγια.

Η «Ένωση» δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Ρόμα στα ελληνικά γήπεδα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους Ιταλούς, ώστε να παραμείνει με τη μορφή δανεισμού ο 22χρονος άσος στον «Δικέφαλο».

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει ο Πόνσε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» και φυσικά να θέλει ο ίδιος να επιστρέψει στην Αθήνα.

Το δεύτερο θέμα θα ξεκαθαρίσει στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει η ΑΕΚ με τον πατέρα του, ο οποίος εκτελεί και καθήκοντα μάνατζερ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο κρατούν χαμηλά την μπάλα, έχοντας πλάνα στο μυαλό του και εναλλακτικό πλάνο για τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Πόνσε στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ δεν συζητάει σε καμία περίπτωση πρόταση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ για τον Μάρκο Λιβάγια.

Ακόμα και ο εκπρόσωπος του Κροάτη άσου δηλώνει άγνοια, αν και υπάρχει μία πληροφορία που θέλει τον παίκτη να «ψάχνεται» σε καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Ωστόσο, για να μπει η «Ένωση» στην οποιαδήποτε διαπραγμάτευση θα πρέπει η κουβέντα να ξεκινήσει από τα 6 εκατ. ευρώ.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.