Header Ads


Αποθέωση Ζεράλδες σε Καρντόσο: «Ο κόσμος θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο»

Αποθέωση Ζεράλδες σε Καρντόσο: «Ο κόσμος θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο»


Για τον προπονητή ήρθε στην ΑΕΚ ο Πορτογάλος μέσος.
Ο Τσίκο Ζεράλδες είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε, ότι ήρθε στην Ελλάδα για τον προπονητή, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρίο Άβε. Μάλιστα χαρακτήρισε τους Ενωσίτες οπαδούς ως μαχητές. Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και τις δηλώσεις του Φρανσίσκο Ζεράλδες:

Ο Τσίκο Ζεράλδες αποτελεί από σήμερα και επίσημα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ξεναγήθηκε στους χώρους τους, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο, έκανε στην κιτρινόμαυρη μπουτίκ την πρώτη του γνωριμία με τον... Μιχάλη Μπακάκη, που ήταν εκεί κατά την άφιξή του και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Η κάμερα του AEK TV τον ακολούθησε σε αυτές τις πρώτες του στιγμές στην ομάδα, ενώ κατέγραψε και τις πρώτες του δηλώσεις. Σε αυτές τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή. Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και έχω ήδη νιώσει την αγάπη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τη νέα μου ομάδα και να νιώσω πάλι το πάθος.

«Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κύριο Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στην Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμη, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.

Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες και για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας.

Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα «θέλω» του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμη καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος για να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ούτε το να μείνω στην ομάδα περισσότερο από αυτόν τον χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και στη φετινή χρονιά».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.